29 / 04 / 2024

2. inovasyon konferansı

2. inovasyon konferansı

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği “inovasyon”; Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İnovasyon Konferansı’nda ele alındı...

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Irak'ın yeniden imarı için 88,2 milyar dolar gerekli!

 Kuveyt'te düzenlenen Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'nda Irak'ın yeniden imarı için 88,2 milyar dolara ihtiyaç duyulduğunu belirtildi...

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi bugün saat 13.30’da, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

2050 yılında 2 milyar kişi konuta ihtiyaç duyacak!

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı'nda TOKİ porjeleri, ve akıllı şehirler konuları da ele alındı.

ERA Türkiye, ABD’den 2 ödülle döndü!

ERA Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ndan 2 ödülle döndü. 19-21 Mart tarihleri arasında Teksas’ta düzenlenen etkinlikte; Sema Akçıl ve Ahmet Akyaz ödül almaya hak kazandı.

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı Haziran'da!

“Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde 8 Haziran’da kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor.

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.

2. inovasyon konferansı Haberi

2. inovasyon konferansı

27 Kasım 2012’de YEM Etkinlik Salonu’nda Saint-Gobain Weber ana sponsorluğu ve Akşan Yapı sponsorluğunda, Material ConneXion® İstanbul’un ise bilgi ortaklığıyla gerçekleşen konferans, konunun yerli yabancı uzmanlarının verdiği bilgiler ve sektörde bu alana yatırım yapan firmaların paylaştıkları deneyimlerle yol haritası çizdi.


YEM, Türkiye’deki ekonomik büyümeden doğrudan etkilenen, hem istihdamın hem de ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve agresif rekabet ortamında kurumların fark yaratmasına destek olmak amacıyla, bu yıl “İnovasyon Konferansı”nın ikincisini düzenledi. “Yapı ve inşaat sektöründe iş mükemmelliği ve inovasyon” odağında düzenlenen konferansı endüstriyel yapı harçlarında dünya lideri Saint-Gobain Weber ana sponsor olarak, Akşan Yapı sponsor olarak, Material ConneXion® İstanbul ise bilgi ortağı olarak destekledi. 27 Kasım 2012, Salı günü YEM’in Fulya’daki binasında gerçekleşen konferansı, dünyanın yenilikçi malzemeler...