10 / 05 / 2024

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları ne zaman

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları ne zaman

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak. Kuşadası Yelken Kulübü ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü tarafından Kuşadası Setur Marina desteği ile düzenlenen Kuşadası tarihinin tek yelkenli yat yarışı ilk kez geçen yıl gerçekleşmişti.

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Mistral GYO Kuşadası'ndan 2 arsa aldı! 

Mistral GYO tarafından Aydın Kuşadası'ndaki 2 arsanın yüzde 50'si satın alındı. İmzalanacak protokol kapsamında her bir arsa için arsa sahibine 25 bin avro, toplam 50 bin avro kaparo ödemesi yapılacak. 

Kuşadası'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, İğdecik mevkiinde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 189 bin 910 TL'ye satıyor...

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Konut yatırımcılarının gözü Kuşadası’nda!

Türkiye'nin yaşanabilir şehirler arasında adını üst sıraya taşıyan Kuşadası, gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu...

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları ne zaman Haberi

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları ne zaman

Kuşadası yat yarışı heyecanı sardı. 2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak. Kuşadası Yelken Kulübü (KAYK) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK) tarafından Kuşadası Setur Marina desteği ile düzenlenen Kuşadası tarihinin tek yelkenli yat yarışı ilk kez geçen yıl gerçekleşmişti. 


Deniz, yat, adrenalin tutkunlarını buluşturan ve Kuşadası Setur Marina Kupası adı altında yapılacak yat yarışı, polyester yelkenli yatlar için Türkiye Yelken yat yarışı heyecanı Federasyonu tarafından 8 millik bir parkurda onaylı koy içi şamandıra yarışı şeklinde gerçekleşecek. Setur Kuşadası Marina sponsorluğunda ilki geçen yıl düzenlenen yat yarışlarında yelken takımları zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele edecek. Kuşadası'nın yatçılık ve marina hizmetlerinin tanıtılmasına katkı sağlaması hedeflenen yarış sonunda dereceye girenlere kupa ve madalya verilecek. 



Aydın Ses...