30 / 04 / 2024

2. Yeşil Şehirler Zirvesi

2. Yeşil Şehirler Zirvesi

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2017 yılı için "Avrupa yeşil başkenti" olmaya aday gösterilen Bursa, ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor...

2. Yeşil Şehirler Zirvesi, Bursa'da yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa, ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Zirvede şehirlerin önemi ve marka şehirler tartışıldı.

2. Yeşil Şehirler Zirvesi Bursa'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, sağlıklı Kentler Birliği ve İtibar Yönetimi EnstİTÜsü tarafından düzenlenen ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ Merinos AKKM’de başladı.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Yeşil GYO 2. olağan genel kurul toplantısı 2 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısını 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

2. Yeşil Şehirler Zirvesi Haberi

2. Yeşil Şehirler Zirvesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, sağlıklı Kentler Birliği ve İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ Merinos AKKM’de başladı. Zirvenin açılış töreninde konuşan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan faaliyetlerin de yer aldığı bir sunum yaptı.


Yoğun göç alan bir şehir olmasına rağmen göç vermeyen Bursa’nın vatandaşların yaşamaktan keyif duyduğu bir şehir olduğuna işaret eden Başkan Altepe, “Maksadımız, yerel yönetimlerin gündemine sağlığı yerleştirmek ve çevre sağlığını, insan sağlığını geliştirecek çalışmalar gerçekleştirmektir. Sağlık ve sağlık hizmetleri denince akla öncelikle hastaneler, doktorlar gelebiliyor,. fakat insan sağlığı en başta yaşadığı ortam ile ilgili. En başta çevre, sosyoekonomik şartlar, kentsel donatı, hizmetler ve...