06 / 05 / 2024

2013 öncü kent mersin

2013 öncü kent mersin

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu dünya medeniyetlerine yıllarca ev sahipliği yapmış Mersin'in 2023 için öncü kent olduğunu açıkladı...

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

İzmir Yeni Kent Merkezi'nde imar krizi!

İZMİR Yeni Kent Merkezi İmar Planlarında 2013 yılında yapılan plan notu ve lejant değişiklikleri imar krizine dönüştü.

Doğubayazıt'ta kent müzesi geliyor!

Doğubayazıt Kaymakamlığı öncülüğünde yapımına başlatılan Ahmed-i Hani Kent Müzesi ve Eski Doğubayazıt Evi yapım çalışmaları sürüyor.

Antalya Muratpaşa'da kira bedelleri yüzde 30 yükseldi!

Antalya sağladığı yüzde 29'luk getiriyle emlak yatırımcısına en çok kazandıran dördüncü kent oldu. Kentin en yüksek emlak getirisi sağlayan ilçesi ise yüzde 31,2 ile Muratpaşa oldu.

Erzurum Dadaşkent'e 7 bin metrekarelik sosyal tesis!

Aziziye Belediyesinin öncülüğünde Dadaşkent'te işadamı Mehmet Bora tarafından 7 bin metrekare alan üzerine kurulan iki halı saha, hamam, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, SPA merkezi, fitness ve düğün salonları hizmete girdi.

Şahinbey Mavi Kent 4'üncü Etap konutları için 350 aile bilgilendirildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavi Kent 4'üncü Etap konutlarında kura ile seçilen fakat şartlara uyman kişilerin yerine yedek olarak belirlenen 350 aileye mutlu haber yapılan bilgilendirme toplantısıyla verildi.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

2013 öncü kent mersin Haberi

2013 öncü kent mersin


Ticaretin gelişen ve önemli kesişme yolları üzerinde bulunan Mersin limanıyla, ticarette, turizmde, sanayi sektöründeki gelişmeleriyle 2023 için öncü kenti seçildi. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Mersin Dünya Turuçgil Kongresi'ne ev sahipliği de yapacak...