01 / 05 / 2024

2014 levent ofis projeleri

2014 levent ofis projeleri

Büyükdere Caddesi'ne komşu, Beşiktaş'ın ofisleriyle ünlü mahallesi Levent'te 2014 yılında da yeni projeler satışa çıkacak. Bu yıl bölgede İmaj İnşaat ve Tahincioğlu Gayrimenkul imzalarını göreceğiz...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Muhammed Nasır İnan ve Synergia Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları Levent'te!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Birinci Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Raporda 2017 birinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölgenin Levent olduğu yazıyor.

Levent Ofis düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor!

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Yabancıların ofiste ilk tercihi Levent-Maslak hattı oldu!

2014'te ani stok artışı nedeniyle Levent ve Maslak bölgelerinde A sınıfı ofis piyasasında oluşan boşluğun, büyümedeki yavaşlamaya rağmen yerini önemli bir doluluk oranına bırakacağı belirtiliyor.

İstanbul Ofis Pazarı 2014 Dördüncü Çeyrek raporu yayınlandı!

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 Dördüncü Çeyrek raporu yayınlandı.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

2014 levent ofis projeleri Haberi

2014 levent ofis projeleri


1-) Tahincioğlu'nun yeni adresi Levent!


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün hayata geçireceği Levent projesi, Nida Kule projesinin Nisan ya da Mayıs gibi satışa çıkması hedefleniyor. 


Toplamda 27 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Nida Kule Levent projesinin toplam arsa alanı 56 bin metrekare. 


Nida Kule Levent projesi kapsamında 30 kattan meydana gelen tek blok yer alıyor. Proje; modüler sistem tasarlanmış durumda. 


Nida Kule Levent ofislerinin metrekare birim fiyatları 10 bin dolardan başlıyor. 


Nida Kule Levent görsel: