30 / 04 / 2024

2014 okul çantaları

2014 okul çantaları

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

Bu yıl okul çantaları en ucuz 1.000 TL'ye dolacak! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 75 yükseliş! 

Okulların açılmasına günler kala, velilerin okul alışverişi telaşları başladı. Kırtasiye malzemelerinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu sene bir okul çantasını doldurma maliyeti en az 1.000 TL olacak.

Okul Alışverişlerinizde 200 TL'ye varan ParafPara imkanı

Veliler dikkat! Paraf Card şimdilerde çok işinize yarayabilir. Eylül ayının başlamasıyla birlikte aileleri de okul telaşı sardı. Veliler, kırtasiye ürünlerinden okul çantalarına kadar her türlü ihtiyaçları için en uygun fiyatlı kampanyaları arıyor. Paraf Card da 1 – 30 Eylül tarihleri arasında okul

Migros okul çantasını 39 TL'ye doldurdu

Okulların açılmasına az bir zaman kala Migros mağazalarının rafları da kırtaye ürünleri ile doldu. Ancak Migros bu sene hayli iddialı. Bu yıl Migros öğrenciler için okul çantalarını 39 TL’ye doldurmak üzere bir ürün yelpazesi hazırladı. Peki okul çantasında neler var.

Çatalca Akalan İlkokulu'nun velileri yeni okul istiyor!

Çatalca Akalan İlkokulu öğrenci velileri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün 2014 yılında kendilerine okul yaptırma sözü vermesine karşın, aradan 3 yıl geçtiği halde herhangi bir gelişme olmadığını söyledi.

Yüksekova'da 4 yeni okul inşa edildi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2014-2015 yılında 65 derslikli toplam 4 okul eğitim ve öğretime açıldığı belirtildi. Necmettin Kaya, 2016-2017 yılında 64 derslikli toplam 7 okulun eğitim ve öğretime açılacağını belirtti.

Ayazma Emlak Konut Okul projesi böyle olacak!

Emlak Konut GYO ile Enk İnşaat arasında iş sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştı. Emlak Konut Ayazma okul projesinin kapalı inşaat alanı 6 bin 200 metrekare. İşte görseller...

Konya'da üç yeni okul açılacak!

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemine Konya üç okul açılışı ile başlıyor. Kentte eğitim öğretim hizmetlerinde kalite ve okullaşma oranı her geçen gün daha ileri seviyelere yükseliyor.

İPKB tarafından güçlendirilen 37 okul hizmete açılıyor!

İstanbul 'da İPKB tarafından risk azaltma projesi çerçevesinde güçlendirilen yaklaşık 42 bin 99 öğrencinin eğitim gördüğü 37 okul, 2014 - 2015 öğretim yılının ikinci döneminde açılacak.

Batman Kozluk'ta 1 yılda 24 okul yapıldı!

EN büyük ilçemiz olan Kozluk ilçesine 2014-2015 yılı içerisinde 19'u köylerde 5'i merkezde olmak üzere toplamda 24 okul kazandırıldı.Kozluk'ta 1 yılda 24 okul yapıldı.

Çocukların okul çantaları Meydan Merter AVM'den!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

M1 Merkez Gaziantep AVM'de okula dönüş kampanyası!

M1 Merkez Gaziantep Alışveriş Merkezi’nde 08 - 26 Eylül tarihleri arasında “ Okula Dönüş Kampanyası” başlıyor… Çocukların Kırtasiye Setleri ve Okul Çantaları M1 Merkez Gaziantep AVM’den…

Antalya Büyükşehir Belediyesi okul alanının imar plan değişikliğini kabul etti!

Toros Eğitim Kurumları, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki okul alanının 5 bin ölçekli nazım imar planı değişikliğini kabul eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 16 haziran 2014 tarihli kararına itiraz etti.

İzka projesi kapsamında yapılacak okul inşaatı ihalesi 4 Ağustos'ta!

İzka projesi kapsamında okul binası havalandırma, elektrik, tadilat ve inşaat işleri, İTO Vakfı tarafından ihaleye çıkıyor. İhalesi, 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da yapılacak.

2014 okul çantaları Haberi

2014 okul çantaları

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek yeni kampanya ile 15-26 Eylül  tarihleri arasında hafta içinde aynı gün 150 TL’lik ve üstü alışveriş yapan tüm

ziyaretçilere Okul Çantası hediye ediliyor.  


Okul alışverişi’nde 1.gelecek bu fırsatla birlikte tüm ziyaretçiler harcarken kazanmanın

mutluluğunu da yaşayacaklar.

Meydan Merter Alışveriş Merkezi Müdürü İlhan Karakaya; “Meydan Merter AVM olarak, tüm ziyaretçilerimizi bu yeni kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. 01-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz kampanyamızın yoğun ilgi görmesi üzerine            15-26 Eylül tarihleri arasında yeni bir kampanya düzenliyoruz Özellikle geleceğimizin umudu sevgili çocuklarımızı hem sevindirmek hem de harcarken kazanmanın mutluluğunu yaşamak için tüm anne ve babaları Meydan Merter AVM’ye bekliyoruz ”...