03 / 05 / 2024

2015 bahar kampanyaları

2015 bahar kampanyaları

Yıl içinde en çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, bu mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. Konut alana üste para veren bile var.

Konut kredisi faiz oranlarına bahar yeni geldi!

Konut kredisi faiz oranlarına bahar Haziran ayında geldi. Yaklaşık üç ay sonra düşüşe geçen konut kredisi faiz oranlarında kampanyalar ve faiz indirimleri arka arkaya geliyor...

Konutta bahar kampanyası devam ediyor!

Konut kredisindeki faiz artışları gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanmasına sebep oldu. Konut üreticileri, satışları yeniden canlandırmak için bahar dönemine, kampanyalar düzenlemeye başladı. 

Ev almanın tam sırası!

2015 yılını 1 milyon 289 bini aşkın konut satışıyla rekor yılı olarak kapatan konut sektörü, bu yıl bahar aylarında hız kazandı. Satışta olan mevcut projelerin yanı sıra lansmana çıkan yeni projelerde bile fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor.

6 konut projesinde erken teslim fırsatı!

Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor.

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Gayrimenkul, 2015 yılının kazanan sektörü oldu!

Bugünün en parlak sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü 2015 yılı gibi inişlerin – çıkışların bolca yaşandığı ama sonunda bahar kıvamında rekora koşan bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar projesinde başvurular başladı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ‘Emekliye İkinci Bahar Projesi’ kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4.354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında ön taleplerin alınacağını açıkladı

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

Emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde belediye tarafından tahsil ediliyor. Peki, vergi en fazla kaç taksitte ödenir? İşte emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015 kampanyaları..

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

2015 bahar kampanyaları Haberi

2015 bahar kampanyaları

Henüz havalar kışın etkisinden kurtulamamış olsa da, inşaat firmaları, projelerinde sundukları yeni fırsatlarla baharı erken getirdiler. Kampanyalar yapımı tamamlanan hemen teslim daireleri kapsadığı gibi, lansman avantajı olan yeni projelerde de geçerli. 


İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla ve yeni fırsatlarla hızlı bir giriş yaptı. Söz konusu kampanyalarda indirim ve faiz desteklerinin yanı sıra kira desteği, finansman avantajları mevcut. Hatta konut alana, üste para veren bile var. 



Sektörü haziran ayındaki seçim öncesinde canlı tutmak da isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Seçim öncesi ve sonrasında sektörde durgunluk yaşanmaması için cazip fırsatlarla sunulan kampanyaların, etkili olması bekleniyor. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, "kira öder fibi" sistemini de etkin kullanıyor. 




Taşındıktan sonra öde..

Denge Yapı'nın hayata geçirdiği "Mahal Sancaktepe"...