29 / 04 / 2024

2015 turizmi Başaran Ulusoy

2015 turizmi Başaran Ulusoy

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını beklediklerini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Doların 45 gün sonra ne kadar olacağını Ekonomist Mert Başaran tek tek açıkladı! Doları olanlar hemen bakın!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların 45 gün sonra ne kadar olacağını tek tek açıkladı. Doları olanlar hemen bu detaylara bakın...

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Baş tarafından kuruldu.

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Bannu Akgiray ve Ünal Kaan Başaran ortaklığında kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

2015 turizmi Başaran Ulusoy Haberi

2015 turizmi Başaran Ulusoy

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını beklediklerini söyledi. 


Ulusoy yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kış turizmi yapılan önemli dağlarının olduğunu, bunlar arasında da Erciyes Kayak Merkezi'nin ön plana çıktığını belirtti.


Buralarda sadece kış turizmi kısıtlamasına gidilmeden 12 ay boyunca turizm yapılmasını amaçladıklarını vurgulayan Ulusoy, "Kışın kullandığımız kayak merkezlerimizde 12 ay 365 gün turizm yapmalıyız. Özellikle Erciyes biçilmiş kaftan. Bizim için önemli bir merkez. Buraya 4 yıldızlı 5 yıldızlı tesisler yapılıyor. Özellikle dağın yapısını bozmadan kış sporlarına uygun bir şekilde yapılmasını arzu ediyoruz ve yazın da buraların aktif olmasını istiyoruz" diye konuştu. 


Küresel ısınmanın etkisiyle sıcaklıkların artmasının Erciyes'i cazibe...