04 / 05 / 2024

2016 banyo ve vitrifiye trendleri

2016 banyo ve vitrifiye trendleri

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

ŞOK’ta Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna özel pek çok üründe indirime gitti. Bu doğrultuda, Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü. İşte 2 Temmuz Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!

A101, 30 Haziran’a özel pek çok üründe indirime gitti. Buna göre, Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Haziran Cuma...

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Chakra’dan 1 alana 1 hediye ve yüzde 40 indirim! İşte Chakra’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Banyo ve yatak odası gibi özel yaşam alanlarınızın havasını değiştirmenize yardımcı olan Chakra’da seçili ürünlerde 1 alana 1 hediye kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, 19.09.2016 Tarih ve 2016/9192 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle 03.10.2016 Ve 29846 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Yıldıztabya Mahallesi (6B-2. Kısım) 10.51 Ha.’lık Riskli Alana Ait 1/5000 NİP askıya çıkarıldı.

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Dairede yapılan değişiklikler 3091 sayılı kanunda mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Dairemdeki banyo ve tuvalet olarak kullandığımız kısım diğer dairelerinkinden çok küçük. Su sızıntısı olunca fark ettik ki banyonun yarısını karşı taraf kullanıyor. Bu durumda ne yapmam, nerelere başvurmam lazım?' sorusunu yanıtladı.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

Bülent Ersoy, evinin musluklarını altınla kaplattı!

Diva Bülent Ersoy, evindeki banyo ve tuvaletlerin musluklarını altınla kaplattı

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

2016 banyo ve vitrifiye trendleri Haberi

2016 banyo ve vitrifiye trendleri

Bu yıl banyolarda barok mimarisini yansıtan klasik lavabolar ve modernliği tercih edenler için inceliği ön planda tutan tasarımlar göze çarpıyor. Mermer görünümlü seramik lavabolar, su tüketimini en aza indiren sürdürülebilir bataryalar ve klozet sistemleri bir adım öne çıkıyor.


Turkuaz Seramik, Cerastyle ürün gamındaki vitrifiye ve lavabo modelleriyle banyo modasına yön veriyor. Çeyrek asırlık sürede sınırlarının ötesine geçerek dünya pazarının önemli oyuncusu konumuna gelen Turkuaz Seramik’in Cerastyle markası, özel tasarımları ve ergonomik vitrifiye ürünleri ile banyo modasını belirleyen en önemli markalar arasında yer alıyor.


Günlük hayatın hızından yorulan, şehir insanının aradığı huzuru evlere taşıyan ve vitrifiye alanındaki trendleri belirleyen Turkuaz Seramik, Cerastyle ile 2016 banyo ve vitrifiye trendlerini belirledi. Bu yıl daha narin ve ince tasarımların ön planda olacağını söyleyen Turkuaz Seramik...