07 / 05 / 2024

2016 Belediye çalışma saatleri

2016 Belediye çalışma saatleri

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte belediye çalışma saatleri 2016..

Mansur Yavaş: Afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Belediye çalışma saatleri 2018!

Bir inşaat işi için ruhsat ve iskan işlemleri ilgili belediyede yapılabiliyor. Peki, belediye hangi saat aralığında hizmet veriyor? İşte belediye çalışma saatleri 2018..

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

Belediye çalışma saatleri 2017!

Belediyeler, il, ilçe, bucak gibi yerleşim yerlerindeki sokakların bakımı, temizlik, aydınlatma, su, esnafın denetimi gibi kamu hizmetlerini görüyor. İşte belediye çalışma saatleri 2017..

Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri!

1 Ekim 2016'da açılacak olan Minopolis sabah 10:00 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Peki Minopolis bayramda açık mı? İşte Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Maltepe'de inşaatlara pazar günleri çalışma yasağı getirildi!

Maltepe ilçesindeki inşaatlara, pazar günleri çalışma yasağı getirildi. Karar, Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alındı. Konu Maltepe Belediye Meclisi’nin haziran ayındaki olağan toplantı gündemine taşındı.

Belediye çalışma saatleri 2016!

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte belediye çalışma saatleri 2016..

Muhtarlık çalışma saatleri 2016!

Muhtarlıkta işi olan biri muhtarlığa ne zaman gitmeli? Muhtarlık kaçta açılır? Kaçta kapanır? Muhtarlık hangi günler açık olur? İşte muhtarlık çalışma saatleri 2016..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

Vialand sömestr çalışma saatleri 2016!

ViaDMC ve Gürsoy Grup imzasıyla hayata geçirilen Vialand sömestrde açık mı, Rami Vialand 15 tatilde açık mı, Vialand ne zaman açık, işte Vialand sömestr çalışma saatleri 2016...

Tapu çalışma saatleri 2016!

Tapu Müdürlükleri, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Peki, tapu dairesi mesai saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu çalışma saatleri 2016..

2016 Belediye çalışma saatleri Haberi

2016 Belediye çalışma saatleri

Belediye çalışma saatleri 2016!

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. 


Örneğin belediyenin imar biriminde, inşaat ruhsat ve iskan işlemleri yapılırken, tahsilat biriminde ise vergi dönemlerinde emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ödeniyor.


Bu işlemler belediyenin çalışma saatleri içerisinde yapılyıor. Peki belediyelerin çalışma saatleri 2016 nelerdir?


Belediyelerin çalışma saatleri 2016


Belediyeler hafta içi her gün 08.30'da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00‘a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00′dan 17.00‘a kadar hizmet veriyor. Bu saatler, yaz ve kış saat uygulamasına göre yarım saat farklılık gösterebiliyor.


İstanbul ilçe belediyeleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Adalar Belediyesi

Arnavutköy Belediyesi

Ataşehir Belediyesi

Avcılar Belediyesi

Bağcılar Belediyesi

Bahçelievler Belediyesi

Bakırköy Belediyesi

Başakşehir Belediyesi

Bayrampaşa Belediyesi

Beşiktaş Belediyesi

Beykoz Belediyesi

Beylikdüzü Belediyesi

Beyoğlu Belediyesi

Büyükçekmece Belediyesi

Çatalca Belediyesi

Çekmeköy...