17 / 05 / 2024

2016 yılının iç mimari trendleri

2016 yılının iç mimari trendleri

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, bu yılın iç mimari trendlerini açıkladı. Güven, 2016’da eski ürünlerle yeni teknolojik malzemelerin bolca kullanıldığı miks projelerin karşımıza çıkacağını söyledi.

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Müteahhitler yılın ilk yarısında 7,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün yılın ilk yarısında yurt dışında üstlendiği proje tutarı 7,5 milyar dolar olarak kaydedildi.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart arası dönemi kapsayan yılın ilk çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini yayımladı. Açıklanan rakamlara göre 2023'ün ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler? İşte detaylar...

Yılın en büyük ayçiçeği yağı kampanyası! O markette ayçiçeği en dibi gördü! Sakın kaçırmayın!

Ayçiçeği yağında yılın kampanyası. Gıda fiyatlarına gelen zamlardan sonra vatandaş indirim haberlerini ilgi ile takip ediyor. Bu seferki indirim haberi ayçiçeği için geldi. İşte detaylar!

Yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de 2022 yılının ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu işlemlerden yaklaşık olarak 18,5 milyar liralık tapu harcı geliri elde edildi.

Yılın zirvesine çıkan euroda son dakika gelişmesi! İşte 7 Haziran 2022 euroTL!

Euro kuru yılın zirvesi olan 17,95 lira seviyesine yükseldi. Milyonlarca vatandaş euro kurunu yalından takip etmeye başladı. Yurt içi piyasalarda bugün milyonlarca vatandaş tarafından aratılıyor. Peki euro kaç TL oldu? İşte 7 Haziran 2022 euro kuru...

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

2016 yılının iç mimari trendleri Haberi

2016 yılının iç mimari trendleri


RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, bu yılın iç mimari trendlerini açıkladı. 2016’da eski ürünlerle yeni teknolojik malzemelerin bolca kullanıldığı miks projelerin karşımıza çıkacağını söyleyen Güven, “Bu sene, bir şekilde doğayı keşfedeceğiz; böylece iç mekânda bitki ve bahçelerin çok geniş alanlarda kullanıldığı bir yıl olacak. Mutfak ve banyolara renk çeşitliliği hâkim olacak” diyor.


Mekânlar, ruhlarıyla var olurlar ve içlerinde yaşayan insanlara ruhlarını verirler. Yaşadığımız ortam ister işyeri, ister ev olsun; bizi biz yapan unsurları içinde barındırır. 


İnsan ruhuna etkisi tartışılmaz olan mekân tasarımları da belli trendlere sahiptir. İç mimari alanında 2004 yılından bu yana profesyonel bir ekiple pek çok alanda önemli işlere imza atmış olan RSG Mimarlık Yönetici Ortağı Rıza Semih Güven, her yıl yeni tercihlerle harmanlanan mekân tasarımlarında 2016...