02 / 05 / 2024

2016da ofislere talep artacak mı

2016da ofislere talep artacak mı

IRAN ve Cezayir'de hayata geçirdiği büyük çaplı projelerle dikkat çeken Kuzu Grup, önümüzdeki 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmeyi hedefliyor.

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

Paylaşımlı ofislere talep arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Şener bugün kaleme aldığı yazısında paylaşımlı ofisleri kaleme aldı.

İstanbul'da yüksek kaliteli ofis binalarına talep artıyor!

Cushman - Wakefield tarafından yayınlanan "Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek” raporuna göre; İstanbul'da ofislere dönüş artarken yüksek kaliteli binalara talep attı.

Moskova'da ofis kiraları arttı!

Rusya’da ticari emlak piyasası gün geçtikçe hareketleniyor. Moskova ve St.Petersburg’da alışveriş merkezlerinde doluluk oranı yükselirken, kiralık ofislere talep de arttı.

Kovid-19'la hangi ofislere talep arttı?

2020'nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını hayatın pek çok alanında olduğu gibi ofis kullanımında da ciddi değişikliklere neden oldu. Pandemi sürecinde uydu ofislere talep arttı.

Bu ofislere talep ikiye katlandı!

Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan yyasaklarla cafe ve restoranları ofis olarak kullanan beyaz yakalılar ofislerinden oldu. Buralarda işlerini sürdüren, toplantılarını yapan, yeni iş fırsatları da yakalayabilen çalışanlar; aynı tarzla devam edebilmek için hibrit ofislere yöneldi.

Metroya yakın ve düşük katlı ofislere talep artacak!

İstanbul'un metrekare fiyatına göre en çok öne çıkan 50 ofisi mercek altına alındı. Verilere göre, 2021'de kira fiyatlarında önemli bir artış olmayacak. Metroya yakın, düşük katlı ofislere talep artacak.

Kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle kira ve aidat ödemek istemeyen şirketler evden çalışmaya karar verdi. 2020 yılı içerisinde sanal ofislere talep 7 kat arttı.

Paylaşımlı ofislere talep artıyor! 

Ofis maliyetlerinin yükselmesi paylaşımlı ofislere olan talebi artırdı. En düşük sanal ofis kirası 190 TL'den başlıyor. 

Bu yıl düşük metrekareli ofisler ilgi gördü!

JLL Türkiye Yarıyıl Raporu açıklandı. Verilere göre, merkezi iş alanlarında düşük metrekareli ofislere talep arttı. Ofis piyasasındaki birincil kira rakamı, bu yılın ilk yarısı itibarıyla 37 dolara geriledi.

Özen Kuzu: 2016'da ofislere talep artacak!

IRAN ve Cezayir'de hayata geçirdiği büyük çaplı projelerle dikkat çeken Kuzu Grup, önümüzdeki 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmeyi hedefliyor.

Hazır ofislere talep artıyor!

Son 3 yılda hızla büyüyen hazır ofis sektörü, genç girişimciler ve yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Günlük, saatlik ve aylık paketlerle, prestijli bir iş adresiniz olabilir.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

2016da ofislere talep artacak mı Haberi

2016da ofislere talep artacak mı

IRAN ve Cezayir'de hayata geçirdiği büyük çaplı projelerle dikkat çeken Kuzu Grup, önümüzdeki 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmeyi hedefliyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, bu hedefe ulaşmak için 2016'da da Avrupa, Asya ve Afrika olmak üzere 3 kıtada faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti. Kuzu ayrıca bu dönemde Ankara'da Kuzu Effect ve Kumru Ankara; İstanbul'da ise SeaPearl Ataköy projelerinin inşaat ve satış çalışmalarına hız vereceklerini, Ortadoğu bölgesinde de yeni proje fırsatlarını değerlendireceklerini sözlerine ekledi. 


Gayrimenkul sektörü 2015 yılını nasıl geçirdi, yılın kısa bir değerlendirmesini yapar mısınız? 

GAYRİMENKUL sektörü 2015 yılında da büyümeye ve genişlemeye devam etti. Seçim sürecinde yaşanan siyasi belirsizlikle birlikte sakin bir dönem geçirsek de ekonomide görülen iyileşme...