22 / 11 / 2024
fuzul

2017 İnşaat sektörü nereye gidiyor

2017 İnşaat sektörü nereye gidiyor

Hürhaber Gazetesi köşe yazarı Hüseyin Kuru bugünkü köşesinde "İnşaat sektörü nereye gidiyor" başlıklı yazısına yer verdi.

İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!

İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı tüm zamanların rekorunu kırdı! Sektör kurumsallaşması ve kentsel dönüşüm etkiledi! 

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı, temmuz ayı itibarıyla 1 milyon 848 bin kişi seviyesine yaklaşırken, bu rakam tüm zamanların en yüksek rakamı olarak kaydedildi. İşte artışın nedenleri...

İnşaat sektörünün 2025 rotası Irak!

İnşaat sektörü 2025 yılında, senede en az 5 milyar ABD Doları tutarında proje üstlenilebilecek bir pazar olarak öne çıkan Irak'a çevirdi.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 99 ayın zirvesini gördü! Kentsel dönüşüm sektörü hareketlendirdi!

İnşaat sektöründeki ücretli çalışan sayısı mayısta geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 11,1 artarak 1 milyon 823 bin 929'a yükseldi. İşte sektör temsilcilerinin konu ile ilgili değerlendirmeleri...

İnşaat sektöründe malzeme fiyatlarındaki artışlar görenlere 'yok artık' dedirtti! İşte sektörün en büyük sorunu!

İnşaat sektöründe işçilik ve malzeme fiyatlarındaki artışlar her geçen gün yükseliyor. Sektör temsilcileri bu duruma tepki gösterirken inşaat maliyetlerinin neden arttığı ise ortaya çıktı. .

İnşaat sektöründe işçi krizi çıkmazı! Sektör resmen 15 işçi ile dönüyor! İşçilik fiyatları ise yüzde 700 arttı...

İnşaat sektörü işçi krizi ile mücadele ediyor. Sektörde çalışacak işçi bulunamıyor. İşçi bulunamadığı için işçilik ücretleri de olduğundan fazla yükselişe geçti.

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünü neler bekliyor?

İnşaat sektörü, dinamik yapısı ve proje çeşitliliği ile büyümeye devam ediyor. Ancak, malzeme fiyatlarındaki dalgalanmalar, iş gücündeki sorunlar ve teknolojik adaptasyon gibi konular sektörü olumsuz etkiliyor. 

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

2017 İnşaat sektörü nereye gidiyor Haberi

2017 İnşaat sektörü nereye gidiyor

Hürhaber Gazetesi köşe yazarı Hüseyin Kuru bugünkü köşesinde "İnşaat sektörü nereye gidiyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o haber... 



İnşaat sektöründe, çok değil bundan 15-20 yıl öncesinde satış-pazarlama dönemleri vardı şimdi ki gibi yılın her ayında satış mümkün değildi. Daha çok iki dönem de kampanyalar yapılırdı.

Birinci dönemi, Nisan- Haziran aylarında, ikinci dönemi ise EylülKasım aylarında olurdu. 


O yıllarda hedef kitle tamamen iç pazardı ve alıcı kitleler de belliydi, satış-pazarlama argümanları da çok kısıtlıydı ve tabi internet ve sosyal medya ortamı ve mortgage yasası da yoktu, iş sadece gazete ve dergi ilanı, postalama ve ağırlama dan ibaretti. 

O dönemlerde yapılan eski çalışmalara baktığımda günümüze kıyasladığımızda yapılan işlerin bugüne göre ne kadar önemli ve büyük olduğunu anlıyorum. 

Pazar kısıtlı, hedef kitle sayısal olarak belli ve...