03 / 05 / 2024

2017 yeni projeleri

2017 yeni projeleri

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den peş peşe hem Nisan hem de Mayıs 2024 müjdesi! 14 kampanyada tam 3 bin 629 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hem Nisan hem de Mayıs ayı projelerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. TOKİ'nin yeni projeleri kapsamında 14 kampanyada tam 3 bin 629 konut geliyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

TOKİ'den Nisan 2024 fırsatı! 9 kampanyada 1.354 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan 2024 projeleri kapsamında 1.354 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleri...

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Adra GYO, halka arz gelirini yeni gayrimenkul projelerinde kullanacak!

Adra GYO, halka arzdan elde edilen fonun nerelerde kullanılacağını tek tek açıkladı. İşte Adra GYO'nun yeni projeleri...

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

2017 yeni projeleri Haberi

2017 yeni projeleri

Mega kent İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı. 


İnşaat sektöründeki lansman hareketliliği yavaşlaşa da yılbaşından bu tarafa megakent İstanbul birçok yeni proje ile tanıştı. 2017 yılının ilk altı ayında İstanbul'da gerçekleşen proje lansmanlarından değerlenen sonuçlara göre, Ocak-Haziran arası dönemde toplam 12.600 konutluk yeni proje satışa sunuldu. 


Toplamda yaklaşık 650 bin metrekare arsa üzerinde inşaa edilecek konutların yatırım değeri ise 11 milyar lirayı buldu. Geçen yıl Siyasi, askeri ve ekonomik hareketliğe karşın Türk İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. 


Şu anda yaklaşık iki bin inşaat firmasına ait, çoğunluğu yeni 4 binin üzerinde markalı konut projesini bir arada sergileyen 3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Ocak

ayından bu tarafa, toplam yatırım değeri 11...