01 / 07 / 2024

2021 emekli temmuz zammı ne kadar olacak

2021 emekli temmuz zammı ne kadar olacak

Milyonlarca emekli temmuz ayında yapılacak olan zammı bekliyor. Temmuzda yüzde 7.66 yapılması beklenen zam oranına göre SSK ve Bağ-Kur emeklileri 550 liraya varan zam alacak.

10 bin TL maaş alan emekliler hemen bakın! Emekli 2024 Temmuz zammında son dakika! Refah payı gelecek mi? 

Memur ve emekli maaşlarındaki temmuz zammı için milyonlarca kişinin bekleyişi devam ediyor. Peki emekli 2024 Temmuz zammı ne kadar olacak?

Emekli Temmuz 2024 zammı için 2 yeni formül! En düşük emekli maaşı için işte bu rakamlar konuşuluyor!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırırken, en düşük emekli maaşının da ne kadar olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

En düşük emekli maaşı için işte tam da bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

Emekli Temmuz 2024 zammı ile ilgili gelişmemeler milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı da araştırılıyor. Peki emekli maaş zammında son durum ne? 

SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Emekli maaşının düşük olmasının 2 nedeni

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zamla ilgili haber beklerden Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emekli maaşının düşük olmasının iki nedenini açıkladı.

SSK, Bağkur, 4A, 4B Temmuz 2024 zammında son dakika! Hesap kitap yapıldı, ortaya işte bu rakam çıktı!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te maaşlarına ne kadar zam geleceği ile ilgili araştırmalar yaparken, yılda 2 defa toplu sözleşme zammına ek 6 aylık enflasyon farkı alan emeklilerin zam hesapları da tek tek yapıldı. İşte emekli zammında ortaya çıkan rakam...

Temmuz 2024 emekli zammında son dakika! En düşük emekli maaşı 13 bin 146 TL'ye çıkıyor!

Enflasyon ve sürekli olarak artış gösteren hayat pahalılığı karşısında aylıkları her geçen gün daha da eriyerek adeta pula dönen emeklilerin gözü kulağı Temmuz 2024 zammında. Peki emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacak?

Yaptığı tahminler tek tek çıkan ünlü SGK Uzmanı şimdi de emekli zammı için beklediği rakamı telaffuz etti!

Milyonlarca emekli Temmuz zamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emekliye Temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? İşte SGK uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamaları...

Emekli maaşlarına yüzde 40 zam hesabı: 10 bin, 11 bin, 13 bin TL maaş alanlar hemen zamlarınıza bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz zammını dört gözle beklerken, yeni hesaplar da tek tek ortaya çıkıyor. Peki Temmuz 2024 emekli maaş zamları ne kadar olacak? İşte yeni rakamlar...

Emekli Temmuz zammı için kötü haber geldi! 16 milyon emekli bekliyordu, reddedildi!

Emekli ve memurların gözü 2024 Temmuz zammında. AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantılar tamamlanırken görüşmelerde Temmuz'da emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılmasının da önerildiği fakat reddedildi ortaya çıktı. İşte detaylar...

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

SSK, Bağkur, memur emeklisi zammı için yeni ipucu ortaya çıktı! 10, 15 ve 20 bin TL emekli maaşı alanlar dikkat!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında alacakları zammı bekliyor. Emeklilerin beklediği refah payıyla beraber emekli zammında yeni ipuçları da tek tek ortaya çıktı.

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam ve emekli Temmuz zammı için net cevap! 

Bakan Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam ve emekli Temmuz zammı ile ilgili konuştu. Bakan Işıkhan, asgari ücrete ek zam kapısını resmen kapattı. İşte Işıkhan'ın o son dakika açıklaması...

2021 emekli temmuz zammı ne kadar olacak Haberi

2021 emekli temmuz zammı ne kadar olacak

Emeklilere temmuzda yapılması beklenen zam oranı tahminlere göre yüzde 7.66 olarak belirlendi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarında 550 liraya varan artış gerçekleşecek ve aynı ay içinde 1.100 lira olan ikramiyeleri de  hesaplarına geçecek.

A Haber'de yer alan habere göre; emekliler için temmuz ayı kazanç ayı olacak, hem zam hem ikramiyeleri aynı ay içerisinde alacaklar. Zam oranı, 5 Temmuz tarihinde enflasyon verilerinin açıklanmasıyla belli olacak.

İlk 6 aylık enflasyon; SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranını, memur emeklilerinin de yüzde 3'lük artışa ek olarak ne kadar fark alacağını gösterecek. İlk 6 aylık enflasyon oranının yüzde 3'ünü aşan kısmı kadar fark memur emeklilerinin zam oranına eklenecek.

İKRAMİYE 12-19 TEMMUZ'DA

Merkez Bankası'nın beklenti anketindeki TÜFE tahminine göre 6 aylık enflasyon verileri yani emeklilerin zam oranı yüzde 7.66...