29 / 04 / 2024

216 Bahar ön talep

216 Bahar ön talep

İlk kentsel dönüşüm projesini İstanbul Kozyatağı’nda inşa edecek olan 216 Yapı, proje alanı içinde yer alan asırlık ağaçları korumaya aldı. 216 Bahar ismiyle yükselecek projede koruma altında olan 30’dan fazla ağaç bulunuyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

Kia’da Nisan kampanyaları başladı! 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz avantajı!

Baharın gelmesiyle yeni kampanyasını resmen açıklayan Kia, 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz avantajı sunuyor. İşte detaylar...

A101'de iç cephe boyası 99,95 TL! İşte A101 17 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 17 Mart aktüel kataloğunu yayımladı. Baharın gelmesiyle evini temizlemek ve ya bahçesini yenilemek isteyen vatandaşlar için uygun fiyata tamirat ve tadilat gereçleri satışa sunulacak. İşte A101 17 Mart aktüel kataloğu fiyat listesi!

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

Kiralık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

sahibinden ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi  (BETAM) işbirliği ile hazırlanan “Konut Piyasası Görünümü” raporunun 4'üncüsü açıklandı. Rapora göre, baharın başlaması ile birlikte satılık ve kiralık konut sektörleri hareketlendi. 

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Gayrimenkul sektörü 24 Haziran seçim sonucu için ne dedi?

Özyurtlar Holding, Ortadoğu Grup, Cihan İnşaat, Bahaş Holding ve 216 Yapı'nın patronları ‘13. Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili’ seçimi sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Maslak 1453'te Hıdırellez kutlandı!

Baharın gelişi ve doğanın canlanması adına insanlar tarafından kutlanan Hıdırellez, dün gece tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da bir çok yerde kutlandı. 

İstanbul'da 15 günde 3 dev ihale!

İnşaat sektörü baharın gelmesi ile birlikte hareketlendi. İstanbul’da 15 gün içinde düzenlenen 3 ihalede toplam 4.3 milyar liralık değere ulaşıldı. 

Çekmeköy 216 Koru Plus’ın yüzde 20’si satıldı!

216 Yapı’nın Çekmeköy Taşdelen’de inşa ettiği yeni projesi ‘216 Koru Plus’ın yüzde 20’si satıldı. 

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

216 Bahar ön talep Haberi

216 Bahar ön talep

Bugüne kadar 216 markasıyla birçok proje gerçekleştiren 216 Yapı, kentsel dönüşüm projelerinde de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 216 Yapı ilk dönüşüm projesini İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden Kozyatağı’nda yapacak. 216 Bahar ismiyle yükselecek proje, içinde bulunan asırlık ağaçları ve peyzajıyla da adından söz ettirecek. 


15 Kasım’da ön kayıt toplamaya başladıklarını belirten 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemize de ilginin yoğun olması bizi mutlu etti. Projenin özel peyzajıyla da iddialıyız. Tek bloklu projede 30’dan fazla ağaç korumaya alındı. Ağaçlardan 2’si ‘Anıt Ağaç’ statüsünde ve yaşları 100 yıldan fazlasına dayanıyor. Her ikisi de Sakız Ağacı” açıklamasında bulundu.

Şehrin içinde mahalle tadında  

216 Bahar, ‘Eski şehir merkezinde mahalle’...