28 / 08 / 2024

26 Mimarlık adres

26 Mimarlık adres

26 Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Zafer Özdemir tarafından kuruldu.

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 26 bin 203,90 TL sermaye bedeli ile Asaff Yapı Sanayi tarafından kuruldu.

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Ünal tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

26 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

26 Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Zafer Özdemir tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi Sema Topaloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Insteel Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Insteel Yapı Mimarlık Limited Şirketi 26 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Node Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Node Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Türkkan ve Hande Gül Türkkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

26 Mimarlık adres Haberi

26 Mimarlık adres

26 Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Zafer Özdemir tarafından kuruldu.

26 Mimarlık Limited Şirketi konusu:
a. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü mimarlık, mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri; güçlendirme ve iyileştirme projeleri, şehir ve imar planları, proje ve uygulamalarını yapmak. b. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd,araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Parselasyon, islah-imar planlarını ve uygulama işlemlerini yapmak. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir...