09 / 05 / 2024

3 Art Yapı İnşaat nerede

3 Art Yapı İnşaat nerede

3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, AliRıza Sakarya ve Fırat Tekin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Eyüp'te kuruldu.

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi'nde yüzde 84,3'lük artış!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa olarak oluşturulan AVM Endeksi’nin Eylül ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 84,3 artış gösterdi.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Borcu olan vatandaşlar dikkat! Son gün 3 Temmuz: Yapılandırma fırsatını aman kaçırmayın! 

Bazı alacaklar için af ve yapılandırmayı düzenleyen 7440 sayılı kanundan faydalanmak için az bir süre kaldı. 3 Temmuz'a kadar başvuru yapılması gerekiyor. İşte detaylar...

Nükleer silahlara yapılan harcama 3 kat arttı!

Nükleer Silahların Yasaklanması Takibi ve Kaldırma Girişimi’nin (ICAN) kamuoyuyla paylaştığı raporuna göre, nükleer silahlara yapılan küresel harcamalar 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 3 artışla beraber 82.9 milyar dolara çıktı.

Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını açıkladı. Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

LPG ithalatında yüzde 43,3 artış!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun Şubat Ayı verilerine göre, LPG ithalatı yıllık olarak yüzde 43,3 oranında artış gösterdi. Buna karşılık LPG üretiminde ise yüzde 30,7 azalma meydana geldi.

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Suzuki Vitara Hibrit'e 2023 zammı! Artık 1 milyon TL'yi gördü! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid SUV Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid'e bu ay şok edici bir fiyat artışı yapıldı! Artık o da bir milyon! Peki, Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

3 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen bir vatandaşlar merakla araştırma yapılyor. Bu sorulardan biri de 3 artı 1 prefabrik evin maliyeti nedir? Ayrıntılar için buraya tıklayın!

3 Art Yapı İnşaat nerede Haberi

3 Art Yapı İnşaat nerede

3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, AliRıza Sakarya ve Fırat Tekin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Eyüp'te kuruldu.


3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  b-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c-Her türlü...