29 / 04 / 2024

3 boyutlu ev çizimleri

3 boyutlu ev çizimleri

Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesinde artık daire almak isteyenler, sanal ortamda kat planlarının içine girip, evin tüm bölümlerini gezebiliyor. Projeyi maket halindeyken görüp evinizi tanıma şansı bulunuyor.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

Bakan Özhaseki'den Tapu ve Kadastro açıklaması! 3 boyutlu dönem başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 3 boyutlu şehir modellerinin üretilmesine katkı sağlayacak ‘3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlığı Oluşturma Projesi’nin hayata geçirileceği açıklaması geldi.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

2+1 ev 339 bin 900 TL, 3+1 ev 499 bin 900 TL'ye satılıyor! Ev almak isteyenleri sevindirecek kampanya!

Prefabrik ev almak isteyenleri sevindirecek kampanya başladı. Bu kapsamda 2+1 ev 339 bin 900 TL, 3+1 ev 499 bin 900 TL'ye satışa çıkarılacak. Peki, diğer prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Başkent'te 37 adet konut satılıyor! 2+1 ve 3+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Altıağaç ve Diriliş Mahallelerinde yer alan 37 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

399 bin TL'ye 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 90 metre kare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik yapılar, son yıllarda ekonomik ve pratik bir konut çözümü olarak popülerlik kazanmıştır. Bu kapsamda, 3+1 planında ve 90 metrekarelik prefabrik evlerin fiyatları da merak edilmektedir. Örneğin, 399 bin TL'ye 3+1 prefabrik ev sahibi olmak mümkündür.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

3 boyutlu ev çizimleri Haberi

3 boyutlu ev çizimleri

Markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinde sergileyen 3DKonut.com, yeni uygulaması ile kat planlarının içinde gezebilmeyi mümkün hale getirdi. 

Site, projeden daire almak isteyenleri, beğendikleri tipte konutun kat planına götürüp, evin odaları içinde gezinmelerini sağlıyor. 3 boyutlu sanal gerçeklik sayesinde alıcılar, daireleri bittiğinde içinin nasıl görüneceğini, proje henüz maket aşamasındayken görme sansı...