29 / 04 / 2024

3 boyutlu gayrimenkul turu

3 boyutlu gayrimenkul turu

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Bakan Özhaseki'den Tapu ve Kadastro açıklaması! 3 boyutlu dönem başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 3 boyutlu şehir modellerinin üretilmesine katkı sağlayacak ‘3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlığı Oluşturma Projesi’nin hayata geçirileceği açıklaması geldi.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

3 boyutlu yapı stokları Metaverse'de yerini alacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen '3 Boyutlu Kadastro Projesi'nde illerin 3 boyutlu tapu-kadastro bilgileri sanal evren Metaverse'ye hazırlıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan 3 boyutlu yapı paylaşımı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan 3 boyutlu yazıcılarla inşa edilen yapılara yönelik paylaşımda bulundu. 

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Avrupa'nın ilk yaşanabilir 3 boyutlu baskı evi kiracılarına teslim edildi!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kiracılarına teslim edildi...

3 boyutlu gayrimenkul turu Haberi

3 boyutlu gayrimenkul turu

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkez, gayrimenkul sektöründeki potansiyel müşterilere, fiziksel olarak emlak ofislerinde ya da satışı yapılması planlanan gayrimenkulde bulunmalarına gerek kalmaksızın gerçekçi bir emlak turu deneyimi sunmayı hedefliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ,ilk kez Türkiye'de geliştirilecek platform, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gözlükleri, masaüstü bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazlardan kolay erişim sağlanacak.

Ar-Ge merkezinin geliştirdiği uygulama, gayrimenkul sektöründeki potansiyel müşterilere, fiziksel olarak emlak ofislerinde ya da satışı yapılması planlanan gayrimenkulde bulunmalarına gerek kalmadan gerçekçi bir emlak turu deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ürün ayın zamanda, gayrimenkulle yakın ilişkili sektörlerin de gelişmesine olanak sağlıyor. Benzerlerinden farklı olarak yapay zeka teknolojisi ve sanal gerçeklik ekipman desteği ile meydana gelen iç tasarım ve üç boyutlu sanal tur uygulamasının üzerinde 2019...