04 / 05 / 2024

3. havaalanı ihalesi

3. havaalanı ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ''İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı ihalesi için 16 firmanın şartname almış olması iyi bir şey. Bu büyük bir proje, hayalci olmayalım. 8-10 teklif beklentimiz yok'' dedi.

Binali Yıldırım: Havaalanı ihalesi için 14 şirket şartname aldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3 Mayıs’ta yapılacak ihaleye katılmak için yerli ve yabancı 14 şirketin şartname aldığını açıkladı

3. havalimanı ihale şartnamesi yayınlandı! İhale 3 Mayıs'ta!

İstanbul'a kurulacak 3. havalimanı ihalesinin şartnamesi yayınlandı. İhalenin 3 Mayıs 2013 tarihinde saat 09.30'da gerçekleştirilmesi planlanıyor...

3. Havalimanı ihalesi 3 Mayıs 2013'te yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının ihale tarihini açıkladı.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 621 konutluk 3.etap ihalesi iptal edildi!

TOKİ tarafından, Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Baklalı köyünde 4 etap olarak inşa edilecek konutlar için açılan bir ihale daha iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Hazine önümüzdeki hafta kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 3 tahvil ihalesi birden düzenleyecek. Hazine bir de kira sertifikası ihraç edecek.

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy'ün 3. Etap ihalesi 16 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Malatya'da devam eden Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etap ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 3. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli,Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 3. Etap 516 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

3. havaalanı ihalesi Haberi

3. havaalanı ihalesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı ihalesi için 16 firmanın şartname aldığını belirterek, ''Bu büyük bir proje, hayalci olmayalım. 8-10 teklif beklentimiz yok. Bizim hedefimiz en azından 3 tane sağlam teklif olması'' dedi. 

     Esenboğa Havalimanı Simülatör Eğitim Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım, koordinasyon toplantılarının sektörel bazda özetinin yapılacağını belirterek, havacılık sektörü hakkında bilgi verdi. 

     Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, Türk Hava Yolları'nın (THY) seferlerinin artmasına bağlı olarak güvenilirlik sorununun olup olmadığı sorusuna, kaza istatistiklerinin ne kadar süreye göre hazırlandığının önemli olduğunu bildirdi. 

     Yıldırım, ''Kaza istatistiklerini, son 30 yıla göre mi, son 50 yıla göre mi, son 10 yıla göre mi yapıyorsunuz. Belki birkaç yılda talihsizlik olabiliyor, onu...