21 / 05 / 2024

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı imar durumu

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı imar durumu

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, İstanbul Yeni Havalimanı Akaryakıt İkmal Limanı Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı askıya çıktı..

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi! İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023!

Sürücülerin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi... İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023...

Banka komisyonlarındaki yüzde 3'lük akaryakıt fiyat artışı tepkilere neden oldu!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının vatandaşı zorladığı yetmiyormuş gibi şimdi de bankalar akaryakıt komisyon oranını yüzde 3'e yükseltti. 1000 TL'lik yakıt alımında 30 TL banka komisyonu kesiliyor. Bu durum artık vatandaşların da tepkisine neden oldu. İşte konuyla ilgili detaylar...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Brent petrol son 3 haftanın dibini gördü! Akaryakıt indiriminin önünü dolar mı kesiyor? Beklenti yükseldi son dakika

Brent petrol varil fiyatı son 3 haftanın en düşük seviyesine düştü. Brnet petrol dün 100 doların altına geriledi bugün ise 96 dolar seviyesinde güne başladı. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, motorin ve LPG'ye indirim olacak mı?

Rekabet Kurulu 3 akaryakıt şirketine soruşturma açtı! Pazardaki uygulamaları şikayet konusu oldu

Rekabet Kurulu, akaryakıt pazarındaki uygulamalarının şikayete konu olması nedeniyle 3 akaryakıt şirketine soruşturma başlattı.

Bodrum'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kızılağaç Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 3 milyon 361 bin 856 TL bedel ile icradadan satışa çıkarıldı. 

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. havalimanı ile Türkiye tarihe geçecek!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazının yüzde 85'i tamamlandı. Dev havalimanı ile Türkiye'nin adı tarihlere altın harflerle yazılacak...

Kocaeli Kartepe'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 934 bin 984 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, İstanbul Yeni Havalimanı Akaryakıt İkmal Limanı Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı askıya çıktı..

Mega projelerden akaryakıt sektörüne doping etkisi!

Türkiye'nin mega projeleri akaryakıt sektörünü uçurdu. 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, tünel ve otoyollar gibi dev projeler akaryakıt sektörüne büyük katkı sağladı...

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı imar durumu Haberi

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı imar durumu

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, İstanbul Yeni Havalimanı Akaryakıt İkmal Limanı Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı askıya çıktı. Plan, 1 ay boyunca askıda kalacak.

Planlama alanının büyüklüğü yaklaşık 54,3 hektar olup, tamamı kıyı kenar çizgisinin deniz tarafındaki 54.3 hektar büyüklüğünde olan alanın yaklaşık 31.2 hektarlık kısmı, 3996 sayılı kanun kapsamında Yap-İşlet-Devret modeli ile 03 Mayıs 2013 tarihinde ihalesi yapılan, 19 Kasım 2013 tarihinde sözleşmesi imzalanan İstanbul Yeni Havalimanı projesi kapsamında 01 Mayıs 2015 tarihinde yer teslimi yapılan alan sınırları içerisinde kalıyor.

Planlama alanının geri kalan kısmı ise Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alanlar kapsamında yer alıyor.


İmar planı için...