06 / 05 / 2024

3. havalimanı büyüklüğü

3. havalimanı büyüklüğü

Star Gazetesi'nin yazarlarından Alper Tekbaş bugünkü yazısında THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.. İşte o görüşmeden bazı noktalar..

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İzmir Tuzla Fayı'nın süresi doluyor! 7 büyüklüğünde deprem...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 sene önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerine dikkat çekti ve Tuzla Fayı'nı işaret ederek 7 büyüklüğünde deprem üretebileceğini söyledi. 

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Son dakika! Bitlis'te 3.5 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgisine göre Bitlis'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Antalya 3.9 büyüklüğünde sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! Geceden beri peş peşe deprem oldu!

AFAD, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 3.5 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Malatya Yeşilyurt'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesi...

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

3. havalimanı büyüklüğü Haberi

3. havalimanı büyüklüğü

Bu hafta sabahın ilk ışıklarıyla birlikte THY Genel Müdürlük binasındaydım. Türkiye’nin dünyadaki güçlü markası Türk Hava Yollarını adeta gökyüzünün duvarına çivileyen adam THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’in konuğu oldum. Süperman kazağımla sohbetimizde konumuz THY olunca, Temel Bey’in gözlerindeki tebessüm kalbinin samimiyetiydi. Tabii ki başarılarıyla dünyadaki gururumuz Türk Hava Yolları’nı ifade etmek, anlatmak, yazmak, sayfalara sığmaz. Harvard Business School’da ders olarak okutulan bir kurum Türk Hava Yolları.  Doç. Dr. Temel Kotil ile naif sohbetimizden satır başlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.


THY, TÜRKİYE’NİN SOSYAL BİLİMCİSİ


Doç. Dr. Temel Kotil, mütevazı kişiliğiyle vizyonu önde, gönlünden geçenler büyük olan, çalışma arkadaşlarının gönüllerini kazanmak, onlara sahip çıkmak için samimiyetten daha iyi bir metot, taktik, teknik olmadığı bilinciyle ufka bakan bir isim. Dünyaya bir daha gelse,...