07 / 05 / 2024

3. havalimanı çalışan sayısı

3. havalimanı çalışan sayısı

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu arandığını söyledi. Özdemir, Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin ara eleman olduğunu aktardı.

TÜİK açıkladı! Ücretli çalışan sayısı 3 ay içinde 367 bin 305 kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı eylül ayından bu zamana kadar 367 bin 305 kişi azaldığı açıklandı. Buna göre, üç ayda çalışan sayısındaki düşüş yüzde 2,4 olarak gerçekleşti.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı...

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

3 bin 500 TL alan çalışan ne kadarlık konut kredisi çekebilir? 

Bankalar tarafından uygulanan konut kredisi kampanyaları vatandaşları ev almaya yöneltti. Konut satın almak isteyen birçok vatandaş maaşına göre verilecek konut kredisi için hesaplama yapıyor. Peki, 3 bin 500 TL maaş alan çalışan ne kadar konut kredisi çekebilir? İşte detaylar...

Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçilere ev izni!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri'nde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı inşaatında çalışan ve koronavirüs önlemleri kapsamında 3.5 aydır şantiyede kalan işçilerin evlerine gidip gelmeleri için izin çıktı. 

Çalışanını koru 3 maaş devletten!

Hükümet, corona virüsünden dolayı üretime ara veren veya iş yerini kapatan patrona da çalışanına da destek verecek.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunları mecliste!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin üç aydır ücretlerini alamamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Başarır, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

3. havalimanı çalışan sayısı Haberi

3. havalimanı çalışan sayısı

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3’üncü Havalimanı’yla ilgili son gelişmeleri aktardı. Akşam Gazetesi'nden Özgül Öztürk'ün haberine göre, Özdemir, 500 kamyon ve kamyoncu arandığını söyledi. 


Mühendisten çok maaş alan ustabaşımız var

Özdemir, Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin ara eleman olduğunu ifade etti. Özdemir, knuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; "Dozer, greyder, kepçe operatörü bulabilmek için fiyatları yükselttik. Şu anda 3’üncü Havalimanı’nda mühendisi geçen ustabaşı maaşları var. Mühendis 5 bin lira alırken 10 bin lira alan formen (ustabaşı)...