29 / 04 / 2024

3. havalimanı yatırımcı

3. havalimanı yatırımcı

Dev projenin sağladığı potansiyelin kargo ve turizm sektörünü de etkileyeceğini belirten Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, İstanbul’un dünyanın en önemli transit yolcu odağı haline geleceğini söyledi.

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Altın yatırımcılarının son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih az önce açıklandı. Yatırımcılar acil bu tarihlere bakın...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Borsaya yerli yatırımcı ilgisi patladı! 3 yılda 5,5 milyon kişi borsayla tanıştı, yatırımcı sayısı 10 milyona koşuyor!

Pandemi döneminde alternatif getiri arayışıyla birlikte borsaya artan ilgi sürüyor. Son 3 yılda 5,5 milyona yakın kişinin pay piyasasıyla tanıştığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde yatırımcı sayısının 10 milyonlara çıkması bekleniyor.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı katlandı: 20 yaş altı yatırımcı sayısı 3 senede 25 katına çıktı! 

Borsada son 3 senede yatırımcı sayısı yüzde 305, 20 yaş aralığındaki yatırımcı sayısı ise 25 kat yükseldi. 40 yaşın altındaki yatırımcıların toplamdaki payı yüzde 27.6’dan 54.5’e ulaştı. İşte o rakamlar...

3. havalimanı yatırımcı Haberi

3. havalimanı yatırımcı

İstanbul dünyanın en büyük metropollerinin başında geliyor. Şu sıralar çılgın projelere ev sahipliği yapan şehir hava yolları şirketleri açısından da büyük önem taşıyor. Son olarak yurtdışı uçuş ağını genişleten Atlasglobal, geçtiğimiz yaz 8 ülkeye uçarken bu yaz bu rakamı 30'a yükseltecek. Geçen ay Sharjah uçuşlarına başlayan Atlasglobal, Türkiye'nin doğusunda bulunan ülkeleri Avrupa'ya bağlayacak.

DOĞRUDAN ETKİ

İstanbul'un Frankfurt ve Dubai gibi diğer transit uçuş noktalarına göre 1 saat daha kısa süre uçuş imkanı sunduğu bilgisini paylaşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “İstanbul üzerinden uçuşlar havayolu şirketlerine ortalama yolcu başına 100 dolar maliyet avantajı sunuyor. Yolcuların fiyat hassasiyeti yüksek olduğu için, bu maliyeti havayolu şirketi üstlenmek zorunda kalıyor, aksi takdirde rekabetten uzaklaşıyor” diye konuştu. Hükümetin havacılık sektörü açısından doğru adımlar attığına dikkat...