07 / 05 / 2024

3. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

3. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin Adana ve Antalya’dan sonraki üçüncü buluşması Bursa olarak belirlendi.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor! Yeni proje!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarına hız kesmede devam eden BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim’de ön talep toplanıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 ilin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atama yaptı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alan sayısı 3 bin 534'e çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı çalışmalarla 2019 yılında 3 bin 186 olan korunan alan sayısı, bu senenin şubat ayı itibarıyla 3 bin 534'e çıktı.

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Azerbaycan işgalden kurtulan bölgeleri yeniden imar edecek! 

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda modern şehircilik ilkelerini temel alarak yeniden imar edecek. 

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sinpaş İş Modern’de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesini tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi verilecek.

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 3 yeni atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 yeni atama kararı aldı. Atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama kararı verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yücel Serdar, Evren Dinçer ve Muhittin Soyvural hakkında 3 atama kararı verdi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'te yayınlandı.

3. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede Haberi

3. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin Adana ve Antalya’dan sonraki üçüncü buluşması Bursa olarak belirlendi.


Dünya Gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Belediye Başkanlığı ve Emlak GYO’nun katkılarıyla, Rönesans Gayrimenkul’un ana sponsorluğunda organize edilen zirve, 16 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Zirvenin ana teması ise “Yeşil Şehirler” olarak belirlendi.

Türkiye’nin kentsel dönüşümde rol oynayan iş dünyası, siyaset ve medyadan fikir önderlerinin katılacağı zirvede, 3 ayrı panel etrafında geleceğin yeşil ve çevreci şehirleri masaya...