17 / 05 / 2024

3 nisan çocuk parkı nerede

3 nisan çocuk parkı nerede

Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi 3 Nisan çocuk parkı da hizmete açıldı.

Migros'ta yüzde 58'e varan bomba indirim: Tuvalet kağıdı 84, beyaz peynir 139, sucuk 199 TL! Duyan koştu! 

Migros'ta bebek bezinden şampuana, beyaz peynirden fıstık ezmesine kadar pek çok ürün yüzde 58'e varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

Fiat Doblo'da Nisan'a özel dev indirim fırsatı! Araç alacaklar hemen bakın: Kredi imkanı da var!

Fiat Doblo'da Nisan'a özel 75 bin TL'ye varan indirim ve kredi desteği sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları bu ay ne kadar? İşte 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

Benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları! Akaryakıta zam var mı? 

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Peki benzine zam var mı? Son dakika benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta zam var mı? İşte 3 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları...

Özelleştirme İdaresi 5 ildeki 6 taşınmazı satıyor! İstanbul ve Ankara da aralarında: Resmi Gazete'de yayımlandı!

3 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı ve Özelleştirme kararları yer aldı. İşte 3 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete'de yer alan özelleştirme kararları! 

Milyonları ilgilendiren zam! Hızlı Geçiş Sistemi, 3 Nisan'dan itibaren 175 TL olacak!

Milyonları ilgilendiren zam haberi kısa süre önce duyuruldu. Buna göre, belirtilen ücretlere, yüzde 75 oranında gelen zam dikkatleri üstüne çekti. Zam, 3 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte haberin detayları.

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 müjdesi! İki şehirde KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Rize'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Türkiye’de üretilen hibrit motorlu Toyota C-HR ne kadar? İşte sıfır km Toyota C-HR'nin Nisan fiyatı...

Japon otomotiv devi Toyota’nın Türkiye'de ürettiği modellerden birisi olan C-HR Hybrid'in Nisan ayı fiyatı açıklandı. Peki sıfır km Toyota C-HR Hybrid'in kaç liradan satışa çıktı. İşte Toyota C-HR Hybrid'in 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında sevindiren haber! İşte 3 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, Motorine zam mı geldi? LPG ne kadar oldu? İşte 3 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

3 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.225,78 liradan satılıyor. 3 Nisan 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Nisan altın fiyatları!

3 nisan çocuk parkı nerede Haberi

3 nisan çocuk parkı nerede

Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Karabük Belediyesi bu kapsamda Ergenekon Mahallesi 3 Nisan çocuk parkının açılışını yaptı. 


Yeni yapılan parkın açılışına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker,MHP Milletvekili Adayları Durmuş Yal çın, Ayhan Akbaş, yanı sıra dai re müdürleri, mahalle muhtarla rı, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Park açılışında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "Biz 2009 senesinde göreve geldiğimiz zaman şöyle bir imaj ortada vardı, propaganda sisteminin içerisinde, diyorlardı ki muhalefet Belediye Başkanı hiçbir hizmet yapamaz, çünkü kendilerine...