05 / 05 / 2024

3 yeni otel nerede açılacak

3 yeni otel nerede açılacak

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

BOSS4 Gayrimenkul'dan 300 milyonluk 3 yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, 2020 yılını 300 milyon liralık 3 yeni projeyle kapatmayı hedefliyor.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Hazineden 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı!

Hazine haftaya 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı düzenlenecek. Tahvil ihalesi yapılacak salı günü, kira sertifikası ihracı da gerçekleşecek.

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Türkiye’de 43 yeni otel inşa ediliyor!

Türkiye’de toplam 7 bin 804 oda kapasiteli 43 yeni otel projesinin yatırımına devam ediyor. Hizmete açılan otellere bu yıl 24 yeni tesis ekleniyor.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

3 yeni otel nerede açılacak Haberi

3 yeni otel nerede açılacak

Sebze-meyve toptancılığından turizme geçiş yapan Namık Ünal, Antalya'daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra yatırım rotasını Ege'ye çevirdi. Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, 58 milyon euro yatırımla İzmir Özdere'de yeni otel açtı. Jolly Tur'un tek yetkili satıcısı olduğu otel, Özdere'yi turizm merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. 


YENİ YATIRIMLAR YOLDA 

Otelin 58 milyon euro yatırım maliyeti olduğunu açıklayan Namık Ünal, şu bilgileri paylaştı: "Beşinci tesisimiz olduğu için artık yatırım geri dönüş süresine bakmıyoruz. Bu arsanın bitişiğindeki 70 dönümlük araziye 600 odalı Sunis Efes Taj Mahal oteli yapacağız. Buradan 1 km ileride bir koyda bir arazimiz var. Oraya da br otel inşa edeceğiz. 

Eğede yapacağımız üçüncü otelin yeri ise Seferihisar olacak. Bu üç yatırım için öngördüğümüz yatırım bedeli ise 250 milyon euro." 


JET SETE OTEL...