04 / 05 / 2024

300 milyon dolarlık Yalova Termal Palace

300 milyon dolarlık Yalova Termal Palace

Karaderili Grubu'nun Yalova'da 300 milyon dolar yatırım yaptığı Termal Palace, bu yıl hizmete girecek. Projede yalnızca devlet başkanlarının ve kralların konaklayabileceği 12 kral dairesi yer alıyor.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Yabancı 640,8 milyon dolarlık hisse sattı

Ağustos ayı Borsa İstanbul'da (BİST) yabancı yatırımcılar Pay Piyasalarında yaptıkları işlemlerde toplamda 640,8 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi. Ayrıca yabancı yatırımcılar, 30 Eylül haftasında piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilere göre toplamda 300 milyon dolarlık his

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Dünya Bankası'ndan KOBİ'lere 300 milyon dolarlık finansman!

Dünya Bankası, KOBİ'lere 300 milyon dolarlık finansman sağladı. Yeni projeyle Kovid-19 sürecinden etkilenen küçük işletmelerin kapanmasının önlenmesi hedefleniyor.

Okan Holding'ten ABD’ye 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesi!

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD’deki yeni gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Okan, 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesini anlatırken sık sık “uluslararası iş yapan bir aile şirketi” olduklarını söyledi.

300 bin dolarlık konut alan Türk vatandaşı olacak!

Yabancıya vatandaşlık hakkı için koşulan 1 milyon dolarlık konut alım şartı, 300 bin dolara iniyor. Sektör bunun ciddi katkı sağlamasını bekliyor

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Esas Gayrimenkul'den 300 milyon dolarlık 3 AVM geliyor!

AVM yatırımlarının hızlanacağını dile getiren Esas Gayrimenkul’ün CEO’su Kazım Köseoğlu "2020'ye kadar Türkiye'deki en büyük 2'nci AVM yatırımcısı olmak istiyoruz" dedi. Köseoğlu 300 milyon dolarlık 3 yeni AVM inşa edeceklerinin bilgisini verdi.

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Savoy'dan Kıbrıs'a 300 milyon dolarlık dev marina yatırımı!

Savoy Luxury Marin Resort Hotel yaklaşık 90 bin metrekarelik alan üzerinde dünya standartlarında ultra lüx bir tesis için 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 300 milyon dolara mal olacak Marina'da Bölgenin tek Helikopter pisti olan hotel olacak.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

300 milyon dolarlık Yalova Termal Palace Haberi

300 milyon dolarlık Yalova Termal Palace

Termal Palace'nin sahibi Orhan Karaderili "Araplar akın akın geliyor" dedi. İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'nın turizm kapasitesini 3 'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace hayata geçiyor. 


Proje hakkında bilgi veren Orhan Karaderili "Yalova, yatırım yapılmakta çok geç kaimmiş bir yer. Bölge gerek termal, gerekse yaz turizmi açısmdan büyük potansiyele sahip" dedi. Karaderili, Araplann Yalova'nın termal sularının ve turizm kapasitesinin farkına vardığını belirterek, bölgeye alan alem Araplar'm geldiğim söyledi. Karaderili şunları söyledi: "Şeyhlerde şimdiden alım yapmaya başladüar. Avrupalı bir turist Türkiye'de 500 dolar döviz bırakıyor. Arap turistin bıraktığı döviz 1.500 doları buluyor. Bu yüzden Yalova'daki tesisimizde hiçbir lüksten kaçınmadık" dedi. 


'Sayın Erdoğan'ı ağırlamak istiyoruz' 2015 yılı içerisinde ük etabı hizmete girecek olan Yalova Termal Palace'ta sadece devlet başkanlarını...