05 / 05 / 2024

32 yıl sonra haciz

32 yıl sonra haciz

CHP’li Adalar Belediyesi hakkında 20 milyon liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle 3 ayrı icra takibi başlatıldı. Başkan Aytaç’ın odasına anahtar saklandığı için girilemedi.

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

Dövizle ödemede 6 yıl sonra bir ilk! Yasak kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile dövizle ödeme yasağında 6 yıl sonra bazı alanların kaldırılmasına karar verildi. Peki hangi alanlarda dövizle ödeme yapılır? Dövizle ödeme yapılacak alanlar hangileri?

Konutta 3 yıl sonra fiyatlar geriledi!

Konut fiyatları ve kiralardaki baş döndüren artış bir nebze de olsa duruldu. Üç büyükşehirde fiyatlar geçtiğimiz ekim ve kasım ayında, 3 yıl sonra sınırlı da olsa geriledi. İşte detaylar...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

10 yıl sonra banka şubesi kalmayabilir!

Günün her saati ve her yerden bankacılık işlemlerini yapma olanağı veren dijital bankacılığa ilgi artarken, dijital bankacılık müşterisi 104 milyona ulaştı. encazip.com kurucusu Çağada Kırım, “10 yıl sonra işlemler sadece dijital bankacılıktan yapılabilir” dedi.

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Anadolu 1919 projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Herkes altını konuşurken o maden öyle bir atak yaptı ki! Bir ayda yüzde 30 değer kazandı! 24 yıl sonra ilk kez...

​​​​​​​Altın fiyatları rekordan rekora koşarken bir ayda yüzde 30 değer kazanan gümüş için UBS’den yeni bir tahmin geldi. Dev banka gümüş fiyatının yükselmeyi sürdürmesini beklerken yıl sonu için rakam da açıkladı. Diğer taraftan, Türkiye’de ise 24 yıl sonra ilk kez gümüş ithalatında rekor kırıldığı

Dolarda 43 yıl sonra büyük bir ilk... Duyanlar adeta şok geçirdi

Dolar fiyatları vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Dolarda 43 yıl sonra yaşanan ilk de vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

32 yıl sonra haciz Haberi

32 yıl sonra haciz

CHP'li Adalar Belediyesi, 32 yıllık tarihinde ilk kez haciz skandalıyla sarsıldı. Belediye hakkında, 20 milyon liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle 3 ayrı icra takibi başlatıldı. Başkan Atilla Aytaç'ın makam odasına, oda anahtarı saklandığı için girilemedi. Başkanın makam aracının da haciz riski nedeniyle bilinmeyen bir yerde saklı tutulduğu ortaya çıktı. 1984'e kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir "şube müdürlüğü" iken o tarihten sonra bağımsız ilçe olan Adalar Belediyesi, 19 Şubat 1994'te başkan Recep Koç'un uğradığı silahlı saldırıdan bu yanaki en büyük skandalla sarsıldı. 2009-2014 arasında eski başkan Mustafa Farsakoğlu'nun Simge İnşaat'a ihalesiz yaptırdığı kaldırım, yol gibi çalışmalar için 20 milyon liralık borcunu ödemeyen belediye hakkında üç ayrı icra takibi başlatıldı. Şirket yetkilileri, mahkemeden alınan icra kararı üzerine geçen hafta icrayı başlattı.


MAKAM...