19 / 05 / 2024

39Kent1İstanbul Programı nedir

39Kent1İstanbul Programı nedir

17 Ağustos 2013 tarihinde, kurulan “Kentsel Vizyon Platformu”, kuruluşunun 2. yılında ‘39Kent1İstanbul Programı’ nı yeni bir çağrı ile başlatıyor. 39Kent1İstanbul Programı 'nın detayları yarın paylaşılacak.

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Vatandaşlık maaşı 11 bin 402 TL mi olacak? Dar gelirliler dikkat! Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere verilecek? 

Aile Destek Programı çerçevesinde Temmuz 2023 itibarıyla uygulanacak vatandaşlık maaşının şartları, başvuru tarihleri ve kaç lira olacağı merak konusu oldu. Peki vatandaşlık maaşı nedir, ne kadar olacak, kimlere verilecek?

Karnesi güzel gelen öğrenciye Aile Bakanlığından müjde! Başarı teşvik programı ile ödül dağıtacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başarı Teşvik programının detayları yaz tatili yaklaşınca gündemde yer almaya başladı. Peki, Başarı Teşvik programı nedir? İşte detaylar...

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

Profilo BMS622V5 Bulaşık Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BMS622V5 bulaşık makinesi, kusursuz yıkama sağlayan akıllı deterjan dozaj sistemi ve deterjan kalıntısına izin vermeyen ekstra durulama özelliği ile öne çıkıyor. Peki, Profilo machine care program nedir? İşte detaylar...

Bosch WGA142X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA142X1TR Serie 4 çamaşır makinesi, 9 kilogram kapasitesi ve ekstra fonksiyonları ile etkin yıkama yaparak optimum hijyen sağlar. Peki BoschWGA142X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesinde Eko yıkama ne kadar sürer? Allergy Plus programı nedir? İşte detaylar...

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkanan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Arçelik kurutma makinesi, iç hacim kapasitesi ve çalışma mod  seçenekleri ile pratik kullanım sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Kurutma makinesi kırışık önleme programı nedir? İşte detaylar..

39Kent1İstanbul Programı nedir Haberi

39Kent1İstanbul Programı nedir

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Şehir Plancısı A.Faruk Göksu tarafından, 17 Ağustos 2013 tarihinde, kurulan “Kentsel Vizyon Platformu”, kuruluşunun 2. yılında ‘39Kent1İstanbul Programı’nı yeni bir çağrı ile başlatıyor.


Her biri Avrupa ve Anadolu kentlerinin birçoğundan büyük olan İstanbul’un 39 ilçesinin farklılık gösteren dinamiklerini ortaya çıkarmak ve İstanbul ortak vizyonu çerçevesinde imar planlarına altlık oluşturacak dönüşüm stratejilerini mekânsal gelişim şemaları haline getirmeyi amaçlayan ‘39Kent1İstanbul’ programı ile tartışmaya açılacaktır. 39Kent1İstanbul Programı yarın...