04 / 05 / 2024

3d gözlük DAİRE TANITIMI

3d gözlük DAİRE TANITIMI

Emlak sektöründe 3 boyutlu dönem Üç boyutlu film izlemek için kullanılan sanal gerçeklik gözlüğü (VR) emlak için de geliştirildi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

İŞKUR MEK, günlük 285 TL maaşla işçi alımı yapacağını duyurdu 

İŞKUR meslek edindirme amaçlı MEK kurslarında istihdam sağlıyor. En az ilköğretim mezunu olan kişiler günlük 285 TL ile bu kursa katılabilir. İŞKUR MEK tarafından yayınlanan bu istihdam için süreç ve şart detayları da paylaşılmıştır. İşte İŞKUR’dan istihdam fırsatı...

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

ABD merkezli Nreal markası, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik (AR) gözlüğün tanıtımını yaptı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları dev boyutlarda görebilme imkanına sahip olabileceksiniz.  

Black Mirror'un yeni sezonu mu gerçek hayat mı? Google, anlık çeviri yapan artırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıttı!

11 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşem Google I/O 2022 geliştirici konferansının ilk günü sona erdi! Google, anlık şekilde herhangi bir dilden çeviri yaparak gerçek hayata sizin dilinizde altyazı ekleyen gözlüğünü dünyayla tanıştırdı! Peki, Google konferansın ilk gününde neler oldu?

3d gözlük DAİRE TANITIMI Haberi

3d gözlük DAİRE TANITIMI

Emlak sektöründe 3 boyutlu dönem Üç boyutlu film izlemek için kullanılan sanal gerçeklik gözlüğü (VR) emlak için de geliştirildi. 


Konut veya iş yeri almayı planlayanlar, gözlük sayesinde, yorulmadan, oturdukları yerden istedikleri yeri, 360 derece kamerayla çekilen görüntüler sayesinde gezebiliyor, bilgi sahibi olabiliyor. Yazılımı yapan firmanın sahibi Erkan Sava, projeyle emlak sektörü için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdiklerini söyledi. 


İLK PROJE BURSA'DA


 Anlaştıkları firmaların önce projelerini 360 derece kamerayla çektiklerini, bu sırada konut veya iş yeriyle ilgili, metrekare, oda sayısı, yerde ve duvarda kullanılan malzemelerle ilgili sesli tanıtım yaptıklarını ifade eden Sava, çekilen görüntüleri kendi geliştirdikleri uygulamayla birleştirip sanal gerçeklik gözlüğüne aktardıklarını...