05 / 05 / 2024

3S İnşaat servis kalitesi

3S İnşaat servis kalitesi

Yurtdışından ithal ettiği kesici ve aşındırıcıların Türkiye'de seramik, cam ve mermer alanlarında üretim yapan sektör üreticilerine satışını yapan 3S İnşaat, her geçen sene cirosunu artırmaya devam ediyor...

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Redrose İnşaat Servis Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redrose İnşaat Servis Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Algül tarafından kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Canbazlı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şahin İnşaat Turizm Servis Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanmurat Şubesi açıldı!

Şahin İnşaat Turizm Servis Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanmurat Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

Kale Kent projesi yüzde 100 prim sağladı!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü’nde inşa edilen KaleKent projesi, yüzde 100 prim sağlayarak yatırımcısının yüzünü güldürdü. Toplam 1471 daireden oluşan KaleKent’te yatırım fırsatları hala devam ediyor.

KaleKent'te ilk etap teslim edildi!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te bahar düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Proje, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısını aralıyor…

3S İnşaat servis kalitesi Haberi

3S İnşaat servis kalitesi

Yurtdışından ithal ettiği kesici ve aşındırıcıların Türkiye'de seramik, cam ve mermer alanlarında üretim yapan sektör üreticilerine satışını yapan 3S İnşaat, her geçen sene cirosunu artırmaya devam ediyor. 3S İnşaat olarak 2014 yılı başında İtalyan Tyrolit firmasının seramik ve cam alanlarındaki hassas kesim, parlatma ve aşındırıcılarının yetkili bayiliğini aldıklarını açıklayan 3S İnşaat Genel Müdürü Selçuk Çelebi, "Tyrolit markalı hassas kesim, parlatma ve aşındırıcı ürünlerin ithalatını ve satışını yapan firmamız pazarda arzu edilen yüksek kaliteyi uygun fiyata değerli sektör üreticilerine sunmaya devam edecek. Ayrıca belirli merkezlerde şube ve depo açarak servis kalitesini arttırmak amacındayız" dedi. 


Belirli ürünlerde oturmuş olan markalarının pazarın ihtiyacına cevap verebildiğini dile getiren Çelebi, firma olarak hassas kesim testereleri ve aşındırıcıların ithalatını ve satışını yaptıklarını aktardı. Çelebi, şunları söyledi:...