02 / 10 / 2024

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

HSBC açıkladı! Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

İngiliz bankası HSBC, Türkiye ekonomisine yönelik öngörülerini yinelerken, dolar/TL öngörüsünü açıkladı. Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu. Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak?

Konut fiyatlarında enflasyon üstünde artış 4 ay sonra başlayacak, evlerinizi şimdiden alın!

TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre Ağustos ayında konut satışlarındaki son dört yılın satış rekorunu kıran Temmuz ayını geride bıraktı. Analist ve stratejist Cafer İşbilen, konut fiyatlarındaki artışın enflasyonun altında kaldığına dikkat çekerek, “4 ay sonra enflasyon üstünde artış başlayacak" dedi.

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

ABD’de mortgage faizleri 4 ayın en düşük seviyesine kadar indi

ABD'de mortgage başvurularının yükseldiği kaydedildi ve 30 senelik faiz marttan bu yana en düşük seviyeye kadar inmiş oldu. ABD'de mortgage kredilerinde 30 yıllık faiz oranları mart ayından bu zamana kadar en düşük seviyesine geldiği belirtildi. 

Türkiye’de asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak araba alabiliyor: Almanya'da bu rakam 15,4 ay!

Otomobil sahibi olmak isteyen tüketiciler, fiyatların çok yüksek olduğunu sık sık dile getirirken; otomobil almak için yapılan Almanya ve Türkiye kıyaslaması gündem oldu. Türkiye’de bir asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak otomobil alırken, Almanya'da bu rakam 15,4 ay oldu.

Bitcoin son 4 ayın en büyük düşüşünü yaşıyor!

ABD siyasetindeki belirsizlikler ile birlikte Bitcoin 4 ayın en büyük düşüşünü gerçekleştirdiği kaydedildi. Bitcoin yüzde 6 civarında kayıpla 54 bin 991 dolara kadar gerilemiş oldu.

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Eliz Paradise projesinde konut satışları devam ediyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Eliz Paradise konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde konut fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Manor 502 Malikaneleri 4 ay sonra hemen teslim!

Mamor tarafından inşa edilen Manor 502 Malikanelerinde satışlar devam ediyor. Kapa inşaatı tamamlanan projenin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

4 Ay Emlak Gayrimenkul Haberi

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. 4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 15 bin TL'lik kısım Ayhan Balıkçı'ya, 7 bin 500 TL'lik kısmı Bilal Gündoğdu, 12 bin 500 TL'lik kısmı DErya Karahan ve 15 bin TL'lik kısmı ise Seda Adıyaman'a ait. 


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulü almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Kazımkarabekir Caddesi, A3 7...