05 / 05 / 2024

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde konut fiyatları 3 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Manor 502 Malikaneleri 4 ay sonra hemen teslim!

Mamor tarafından inşa edilen Manor 502 Malikanelerinde satışlar devam ediyor. Kapa inşaatı tamamlanan projenin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Mossa 101'de yüzde 50 peşinatla! 4 ay sonra teslim!

Mossa 101 projesinde 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Mossa 101 projesindeki konutların teslimlerinin 4 ay sonra yapılması planlanıyor.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Ara zam gören asgari ücret yine zayıf kaldı! Sadece 8 ay aştı

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle asgari ücrete yapılan 'ara zam' açlık sınırını karşılamıyor. Asgari ücret son 222 ayda sadece 8 ay açlık sınırını aşabildi. Bunun 4 ayı da son üç senede yaşandı. İşte tüm detaylar...

Türk çayı ihracatı 2023'ün ilk 4 ayında 11,3 milyon doları aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-nisan döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 39 arttı ve 11 milyon 365 bin 591 dolar oldu.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

4 Ay Emlak Gayrimenkul Haberi

4 Ay Emlak Gayrimenkul

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. 4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 15 bin TL'lik kısım Ayhan Balıkçı'ya, 7 bin 500 TL'lik kısmı Bilal Gündoğdu, 12 bin 500 TL'lik kısmı DErya Karahan ve 15 bin TL'lik kısmı ise Seda Adıyaman'a ait. 


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulü almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Kazımkarabekir Caddesi, A3 7...