04 / 05 / 2024

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldığı ‘4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak... 32 günlük mevduat faizi hesaplamaları resmen yüz güldürdü. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Vadeli mevduatta son dakika! Her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL getiri fırsatı!

Vadeli mevduattaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki vadeli mevduatta son dakika gelişmeleri ne? Verilen bilgilere göre, vadeli mevduatla hesaplara her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL yatıyor. İşte detaylar...

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın! Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı! Mutlaka alın!

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın... Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı... Mutlaka alın...İşte son dakika detayları!

Milyonlarca deprem mağdurunu sevindirecek haber! Her ay 4 bin TL verilecek

Kahramanmaraş depreminde (7,7 ve 7,6) ölü sayısı 42 bini geçti. yaşanan depremde ulusça kayıplarımız acı verirken, yıkılan binalar yok olan umutların ardından  Kayıplarımızı geri getirmez ama bir nebze yaralara merhem olması amacıyla, her ay 4 bin TL verileceği açıklandı.

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Yabancılara konut satışında tarihi zirve görüldü! Her 4 konuttan birini Ruslar aldı!

Yabancılara konut satışında resmen tarihi zirve görüldü. 2022 yılında yabancıya satış bir önceki yıla göre yüzde 15.2 arttı ve 67 bin 490’a çıktı. Aktarılan detaylara göre, yabancıya satılan her 4 konuttan birini Ruslar aldı.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Halkın yoksulluğu rakamlara yansıdı! Her 10 vatandaştan 4’ü sosyal yardım alıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin sosyal yardımlara ilişkin açıklamasını hatırlatan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, her 10 vatandaştan 4'ünün sosyal yardımla yaşamak zorunda kaldığını belirtti.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Nisan ayında yüzde 20,4 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller merakla beklenen nisan ayına ilişkin ulusal konut fiyat endeksi verilerini resmen yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ulusal Konut Fiyat Endeksi, nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 20,4'lük artış gösterdi.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Emeklilere müjde! 4.000 lira ek ödeme!

Emeklilere her sene ikramiye ve promosyon ödemeleri yapılarak ek kazanç elde ediliyor. 2022 yılında emeklilere en az 4.000 lira ek ödeme sağlanacak.

Yabancı gayrimenkule 2,4 milyar dolar yatırdı!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı her geçen gün artıyor. Öyle ki bu dönemde yabancıların gayrimenkule yatırımı 2,4 milyar dolar oldu. 

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ Haberi

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldığı ‘4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve ilçeye altın dönemini yaşatacak vizyon projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. İstanbul Swissotel’de gerçekleşen kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Erdal Kocabaş, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve çok sayıda yatırımcı ve konuk katıldı.



MEKÂNSAL VE SOSYAL DÖNÜŞÜM VURGUSU



Kongrenin ana oturumu olan ‘Sürdürülebilir Şehirler Yaratmada Kentsel Dönüşümün Önemi’nde sunum gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm ve plan...