20 / 05 / 2024

42 maslak yüzler sergisi

42 maslak yüzler sergisi

İş dünyasının lider isimleri, moda ve sanat camiasının ünlü yüzleri, başarılı fotoğraf sanatçıları Instyle'ın 100. sayısı için 50 yüzü fotoğrafladı. Marcus Graf küratörlüğünde gerçekleşecek sergide bu özel portreler bir araya gelecek...

Kredi kartı nakit avans faizi ve KMH faiz oranları yükseldi! 

Kredi kartı ile nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4.42'den yüzde 5'e, bankaların kredili mevduat hesaplarının faizi ise yüzde 5'e kadar çıkarıldı.

Sosyal medya devinde dev işten çıkarma! Yüzler kişi işsiz kalacak

Profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn bu yıl ikinci kez yüzlerce çalışanını işten çıkaracak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Herşeye zam gelirken yüzler bu haberle güldü!  Bu tarifede artık yüzde 18 KDV ödenmeyecek!

Yüksek enflasyona bağlı olarak yükselen geçim zorluğu, birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam gelmesiyle sonuçlandı. Ev bütçesini ayarlamakta zorlanan vatandaşlar, indirim beklerken bir gider kaleminde yüzde 18 oranında KDV indirimi yapıldı. 

Borsa İstanbul’a ‘enflasyon’ dopingi! Enflasyon düştü, borsa yükseldi! 3 Şubat BIST 100 endeksi ne oldu?

Yıl başından bugüne kadar kötü bir performans sergileyen Borsa İstanbul’da son günlerde yüzler yeniden gülmeye başladı. Fed’in faiz artırım kararının ardından bugün açıklanan ve son 11 ayın en düşük seviyesine gerileyen enflasyon verileri nedeniyle BIST 100 endeksi haftayı yükselişle kapattı

İkinci elde sıfır etkisi! Gözler nisan ayında…

İkinci el otomotivde yüzler gülüyor. Otomobil fiyatları, şu an için stabil seyrediyor. Nisan ayına dikkat çeken sektör temsilcisi Cihan Emre ile MASFED Başkanı Aydın Erkoç, önemli açıklamalarda bulundu.

İnşaat maliyetlerindeki yükseliş durdurulamıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, inşaat maliyet endeksi Ağustos ayında yıllık bazda yüzde 42,13 yükseldi. 

İnşaat maliyet endeksi yüzde 0,93 arttı!

İnşaat maliyet endeksi Ağustos'ta yüzde 0,93, yıllık bazda yüzde 42,13 yükseldi.

Tunç Soyer: Acil yıkılması gereken 7 bina tespit ettik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depremi sonrasında son gelişmelere ilişkin bilgi açıklamalarda bulundu. Hasarlı binalarla ilgili konuşan Soyer, "Az hasarlı 397, orta hasarlı 66, ağır hasarlı 42, acil yıkılması gereken bina sayısı ise 7" diye konuştu.

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Ankara'da yüzler imar barışıyla güldü!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından imar barışı kapsamında iskansız binalar tek tek yıkılıyor. Bölgede 25 bin 196 konut ve 6 bin 645 işyeri olmak üzere toplamda 38 bin 486 hane imar affından faydalandı.

42 maslak yüzler sergisi Haberi

42 maslak yüzler sergisi

42 Maslak Ev Sahipliğinde Instyle 100. sayısına özel "Yüzler" Sergisi 50 Fotoğrafçı 50 Yüz.


İş dünyasının lider isimleri, moda ve sanat camiasının ünlü yüzleri, başarılı fotoğraf sanatçıları Instyle'ın 100. sayısı için 50 yüzü fotoğrafladı. Marcus Graf küratörlüğünde gerçekleşecek sergide bu özel portreler bir araya gelecek. 


Instyle Türkiye'nin 100. sayısının kutlanacağı "Yüzler" sergisi 10 haziran 2014 tarihinde...