06 / 07 / 2024

48 metre uzunluğunda buzdab şato

48 metre uzunluğunda buzdab şato

Çin'in en soğuk bölgelerinden olan Harbin'de 29. Kar ve Buz Festivali için yükseliği 48 metreyi bulan buzdan şato inşa edildi...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Antalya Korkuteli'ne 2 milyon liralık yatırım!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yaklaşık 2 milyon liralık yatırımla 7 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşüyor. Çalışmaların Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

Kayseri Kocasinan'da yollar yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

Şanlıurfa'ya yeni üstgeçit!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Sakarya Akyazı'ya yeni köprü inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı Taşburun’a verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bölgeye 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Sapancaya 25 metrelik köprü yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar: “Sapanca Güldibi ve İstanbuldere Caddeleri arasında kilit bir rol alacak bir proje inşa etmekteyiz. 25 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde olan köprüde artık yalnızca asfalt serim işlemlerimiz kaldı.'' dedi

Kepez ve Muratpaşa'da yağmursuyuna dev yatırım!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaklaşık 70 milyon TL yatırımla 35 bin 200 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı yapıyor.

Silivri-Danamandıra Tabiat Parkı'na bina yapıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan Silivri- Danamandıra Tabiat Parkı'nda betonarme bina yapılması çevrecilerin tepkisine yol açtı. 3 metreye 7 metre uzunluğunda yapılan binayla ilgili çevreciler Silivri Belediyesine şikayette bulundu.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Aksu Köprüsü’nde başlattığı yıkım çalışmalarının ardından yeni köprünün yapım çalışmalarına başladı. Yeni köprü 110 metre uzunluğunda 15 metre eninde olacak.

Alanya'ya 3.6 milyonluk altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 15 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. 3 milyon 600 bin liraya mal olacak kanalizasyon hattının yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

48 metre uzunluğunda buzdab şato Haberi

48 metre uzunluğunda buzdab şato
Buzdan heykel ve binaların inşa edildiği Çin'in Harbin bölgesinde gerçekleşecek olan 29. Kar ve Buz Festivali için buzdan bir şato inşa edildi. Buzdan şatonun uzunluğu 48 metreyi...