07 / 05 / 2024

5 milyon liralık kredi

5 milyon liralık kredi

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, vadesi dolan kredisini yenileyerek Vakıfbank'tan 1 yıl vadeli 10,40 faizli 5 milyon TL tutarında kredi kullandı...

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!

Yükselmeye devam eden konut fiyatları, artan faiz oranları ile birleşince konut kredilerinin aylık maliyetlerindeki artış da devam etti ve 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı...

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Dul ve yetim maaşı alanlara müjde! 5 bin liralık ikramiye verilecek!

Son dakika: 5 bin liralık ikramiyede ayrıntılar ayyuka çıkmaya başladı. 12,5 milyon emekliye 61 milyar TL'lik ödeme yapılacak. Dul ve yetim maaşı alanlara da hisse oranında ödeme yapılacak.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı!

Şimdiye kadar 2 milyar 100 milyon lira tutarında 12 adet kira sertifikası ihracı gerçekleştiren Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı...

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

3S Kale Holding'den Divriği'ye 5 milyon liralık meydan!

3S Kale Holding tarafından 5 milyon liralık yatırımla projelendirilen Sivas'ın Divriği ilçesinde yaptırılan Cumhuriyet Meydanı açıldı. 

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 167 milyon liralık 5 yeni tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da hayata geçirilecek olan 167 milyon liralık 5 yeni tesisin temel atma törenine katıldı.

5 milyon liralık kredi Haberi

5 milyon liralık kredi


Yapı Kredi Koray'dan yapılan açıklama şöyle:


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Vadesi dolan bir yıla kadar  sureli  kısa vadeli TL kredilerimizin yenilenerek;Vakıfbank A.Ş. aracılığıyla 1 yıl  vadeli,% 10.40 faizli TL  5.000.000 spot kredinin  kullanımına karar...