12 / 05 / 2024

50 yıl sonra restore edildi

50 yıl sonra restore edildi

Eskişehir'de bulunan Seyit Battal Gazi Türbesi Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 50 yıl sonra yeniden restore ediliyor...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Anadolu 1919 projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

11 yıl sonra bir ilk! Dünyayı yakından ilgilendiren flaş karar

Avrupa Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde yüzde 0,5'e yükseltti. Mevduat faizi de 50 paz puan artışla sıfıra düştü. Banka böylece faizde 11 yıl sonra yukarı yönlü adım geldi.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Gökmedrese 26 yıl sonra yeniden ziyarete açıldı!

Sivas'taki Gökmedrese restorasyon çalışmalarının önemli bölümünün tamamlanmasının ardından 26 yıl sonra yeniden ziyarete açıldı.

Şehzade Korkut Camisi 123 yıl sonra külahına kavuştu! 

Antalya'da bulunan ve bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle tadilatta olan Şehzade Korkut Camisi'nin külahı 123 yıl sonra yerine takıldı. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası 23 yıl sonra değişti!

1 Ocak'ta yürürlüğe giren "Türkiye Deprem Tehlike Haritası" ile birçok ilin deprem tehlikesi değerinin değiştirdi. 23 yıl sonra değişen değer binaların inşa edileceği yerleri belirliyor.

Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız" dedi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Çanakkale Bilaller köyünde 41 yıl sonra tapu sevinci!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Bilaller köyünde muhtarlıkça cami yapımı için gerekli paranın temin edilmesi için satılan arsaların tapuları 41 yıl sonra 11 hak sahibine teslim edildi. 

50 yıl sonra restore edildi Haberi

50 yıl sonra restore edildi
Eskişehir Seyitgazi ilçesinde yer alan Seyit Battal Gazi Külliyesi'nin 2009 yılında tamamlanan restorasyon çalışmalarının ardından kısmi tadilatlarına devam ediliyor. 13. yüzyıla ait olan Seyit Battal Gazi Külliyesi'nin içerisinde cami, türbe, medrese ve imaret bulunuyor.  Seyit Battal Gazi Külliyesi'nin restorasyon çalışmalarına 2007 yılında...