10 / 05 / 2024

540/4 Parsel ne zaman teslim

540/4 Parsel ne zaman teslim

540/4 Parsel Bahçetepe İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. 540/4 Parsel projesi ofisler, eğlence alanları, yürüyüş yolları, medikal mağazalar, açık otopark alanları gibi alanlardan meydana geliyor

540/4 Parsel ne zaman teslim?

540/4 Parsel ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel projesinde ofisler, açık otopark alanları, eğlence alanları, medikal mağazalar yer alıyor.

Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel nerede?

Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir'de inşa edilen 540/4 Parsel projesinde cadde mağazalarının satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor...

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank'ın yeni kampanyası için de son 4 güne girildi. Ay sonunda son bulacak kampanya kapsamında gerekli şartları sağlayanlara 3 bin TL hediye edilecek. 

Toyota'dan Nisan 2024 kampanyası için son 4 gün uyarısı! Dacia Duster'dan bile ucuz Corolla'ya 218 bin TL'lik indirim!

Toyota en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya 218 bin TL indirim yaptı. Son 4 güne girilen kampanya kapsamında Corolla fiyatlarının Dacia Duster'dan bile ucuz olduğu görüldü. 

İş Bankası'ndan son 4 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 4 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 31 Mart olarak açıkladığı o kampanyasının detayları...

İstanbul Pendik'e 138 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul İli Pendik İlçesi Orhangazi Mahallesi 10375 Ada 3-4 parsel sınırları içerisinde Demirtaş İnşaat tarafından 138 oda ve 288 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulup işletilmesi planlanıyor.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

Babamdan kalan hissemi nasıl satarım? 1/4 hisse ne demek?

Miras hukuku karmaşık işlemleri ve süreçleri oluşturur. Bunlardan biri de babadan kalan hissenin satılma durumudur. Hisseli tapu satışları, belirli şartları gerektirdiği için usulünce yapılması gerekir. Bu noktada 1/ 4 hissenin ne anlama geldiği de önemlidir. Hisseli miras ile ilgili detaylar...

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için son 4 gün!

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için artık son 4 güne girildi. Pek çok kişinin başvurduğu kampanya 31  Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

540/4 Parsel ne zaman teslim Haberi

540/4 Parsel ne zaman teslim

540/4 Parsel projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. 540/4 Parsel Bahçetepe İstanbul teslim tarihine geçmeden önce projeden bahsedelim.


127 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen 540/4 Parsel projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yer alıyor. Proje ofisler, eğlence alanları, yürüyüş yolları, medikal mağazalar, açık otopark alanları gibi alanlardan meydana geliyor.


540/4 Parsel ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel projesi satış ofisi ile 444 61 71 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


540/4 Parsel Bahçetepe İstanbul teslim tarihi!

540/4 Parsel Bahçetepe İstanbul teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi.  540/4 Parsel Bahçetepe İstanbul projesi İkitelli Sağlık Hastanesi projesinin karşı tarafında yer alıyor.


Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel nerede?

OLİMPİYAT STADI YANI, KAYAŞEHİR GİRİŞİ, BAHÇETEPE İSTANBUL SATIŞ OFİSİ BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL


Bahçetepe İstanbul 540/4 Parsel...