29 / 04 / 2024

5i bir yerde kampanya detayları

5i bir yerde kampanya detayları

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Türkiye'de hiçbir yerde deprem olmasa da buralarda olur! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından ddeprem olabilecek yerleri tek tek açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Az önce açıklandı! Bu fiyata başka bir yerde yok! Şok'ta 7 kg çamaşır makinesi 7.599 TL'ye düştü

Şok market beyaz eşya ürünlerinde dev bir indirim yaptı. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, kurutma makinesi, buzdolabı gibi birçok ürün akıl almaz fiyatlara satılıyor. İşte detaylar...

RKS elektrikli bisiklet BİM'e geliyor; Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız!

RKS Elektrikli Bisiklet BN5 Pro BİM'e geliyor. 7 Temmuz Cuma günü marketlerde olacak olan RKS elektrikli bisiklet uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki RKS BN5 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte RKS BN5 Pro, BİM güncel satış fiyatı...

Şarj kabloları neden pahalı? 

Elektrikli arabaların yaygınlaşmasıyla ilk kez sürücüler, bir veya daha fazla şarj kablosu ve halka açık bir yerde şarj ederken kullanılabilecek çeşitli adaptörler alarak arabalarını verimli ve güvenli bir şekilde şarj etmek zorunda kalıyorlar

Carrefour'dan başka hiç bir yerde yok böyle fiyat! Hp Pentium notebook 5.499,00 TL! Sakın kaçırma

Teknoloji alanında yaptığı indirimlerle gönüllere taht kuran Carrefour, Bir indirim de Hp Pentium notebooklarda yaptı. CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 8 indirim hakkı sunan Carrefor, Mart ayını indirimlerle kapatıyor. Peki Hp Pentium notebook özellikleri nedir? İşte merak edilenler.

Yüksek gelen elektrik faturalarınızı bu yöntemlerle düşürün! İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Yüksek gelen elektrik faturaları can sıkmaya devam ederken alınabilecek önlemler de merak ediliyor. Yüksek faturaları önlemek amacıyla uygulayabileceğiniz yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya çılgın indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya inanılmaz bir indirim yapıldı! Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız! Peki, iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte  16 Mart 2023 fiyat listesi..

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Yeni yılın ilk günlerinde kayıplar yaşasa da uzun süredir yatırımcısına en fazla kazandıran Borsa İstanbul, bir yandan akın akın yeni yatırımcının adresi olurken, peş peşe yaşanan halka arzlar da dikkat çekiyor. Peki yeni yılla birlikte art arda halka arz edilen bu şirketlerden son günlerde en çok h

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler özellikle pandemi sonrası çok gözde olan konutlar arasına girdi. Sakin sessiz bir yerde prefabrik ev yaptırmak isteyenler merakla fiyatlarına dair araştırma yapıyor. İşte “80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtı!

Fiyatı eti bile solladı! Bir kez daha zam geliyor! Hemen bakın…

Süt ve et fiyatlarındaki artış vatandaşların bütçesini sarsmaya devam ediyor. Süt fiyatları son 1 yılda yüzde 175 arttı. Kahvaltının olmazsa olmazı peynir, ilk kez etten daha pahalı bir hale geldi. Et fiyatları da olduğu yerde durmuyor, yeni zam kapıda.

5i bir yerde kampanya detayları Haberi

5i bir yerde kampanya detayları

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı.  Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganı tanıtılan kampanyaya hangi projeler dahil?

1992'den bu yana pek çok markalı konut projesi üreten ve bunları sahiplerine teslim eden Sur Yapı'nın 5'i bir yerde kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projelerinden ev, ofis veya dükkan sahibi olmak isteyen alıcılar Sur Yapı beşi bir yerde kampanyasından faydalanabiliyor.

"Sur Yapı'dan Altın Gibi Kampanya" sloganıyla tanıtılan "Beşi bir yerde" kampanyasında Sur Yapı projelerinden banka kredisiz, peşinatsız, vade farksız, ara ödemesiz, 60 ay sabit taksitlerle gayrimenkul sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis.
İstanbul...