24 / 07 / 2024

6 ilde bugün elektrik kesintisi yapılacak!

6 ilde bugün elektrik kesintisi yapılacak!

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'taki bazı alanlara, 2 Kasım'da enerji verilemeyecek. İşte kesinti yapılacak ilçeler ve saatleri...

TOKİ'den 7 bin TL taksitle konut için son gün bugün! Hiç evi olmayan dar gelirliler dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale projesi için başvuru dönemi bugün resmen sona eriyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar için ödenecek aylık taksit bedeli 6.964,03 TL olarak açıklandı.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Dün yükselişe geçen altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları.

ŞOK'ta bugün Sinbo Çift Hazneli Airfryer 3.499 TL, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 250 6 GB 8 GB RAM Mor/Siyah/Yeşil 14.999 TL.

ŞOK'ta bugün birçok seçili üründe indirim var. ŞOK market Mayıs indirimlerine başladı. ŞOK market 1 Mayıs çarşamba kataloğu indirimli ürünler listesi...

Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL: Kiracılar lüks bir sitenin aidatı kadar kira ödüyor!

Merkez Bankası verilerinde konutta dolar bazlı düşüşün sürdüğü belirlenmişti. TL tarafında ise 2 milyon TL'ye varan artış belirlendi. Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL oldu. İşte o açıklama ve yorumlar...

Deprem konutu başvurusu yapmak istenler dikkat! Başvurular bugün sona eriyor!

6 Şubat depremlerinde ev ve iş yerleri yıkılan depremzedelere devlet yardımından yararlanmak için tanınan ek süre için başvurular bugün sona eriyor. 

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! 1,6 milyar TL'lik mazot ve gübre destekleri bugün hesaplara yatırılıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada bugün pamuk üreticilerine 1,6 milyar TL'lik mazot ve gübre desteği ödemesi yapılacağını müjdeledi.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Dolar/TL kuru bugün güne yeni rekorla başladı. 27,50 sınırını geçen dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki  6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

1 litre benzin bugün kaç TL? Sürücülere indirim müjdesi geldi! Şimdi benzin, motorin, LPG fiyatlarına bakın! 

Petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirimleri getirdi. Peki bugün son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 6 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında flaş gelişme! Bugün hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? Sürücüler dikkat!

Peş peşe gelen zamların ardından, sürücüler her gün sık sık akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki bugün hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

6 ilde bugün elektrik kesintisi yapılacak! Haberi

6 ilde bugün elektrik kesintisi yapılacak!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'taki bazı alanlara, 2 Kasım'da enerji verilemeyecek.


İşte 02.11.2014 (Bugün) Enerji Verilemeyecek Yerler



Ankara İli Çankaya İlçesine 09:00 - 11:00 Saatleri Arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Koru Mahallesi Kızılçam-Maviçam-Salkım-Söğüt-Sarıçam-Yeşilçam-Gürgen-Çınar Sokak/Sokaklarına Enerji Verilemeyecektir.

Ankara İli Çankaya İlçesine 09:00 - 11:00 Saatleri Arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Koru Mahallesi Kavaklı Sokak/Sokaklarına Enerji Verilemeyecektir.

Ankara İli Çankaya İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Dodurga Mahallesi Sokak/Sokaklarına Enerji verilemeyecektir.

Ankara İli Çankaya İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Alacaatlı Mahallesi 3222 Sokak/Sokaklarına enerji Verilemeyecektir.

Ankara İli Akyurt İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında Bakım Çalışması Nedeniyle Balıkhisar Mahallesi Sokak/Sokaklarına Ve Protokol Yoluna Enerji Verilemeyecektir.

Ankara İli Çubuk...