02 / 05 / 2024

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı ne zaman

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı ne zaman

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

SEDDK’dan son dakika haberi! Depremzedelerin DASK ve Trafik sigortası prim ödemeleri 1 Mayıs 2023’e kadar ertelendi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da deprem felaketinden etkilenen şehirlerimizde yaşayan sigortalılara yönelik aldıkları önlemleri ve kararları açıkladı. Sigorta poliçelerinde en az 6 taksit yapılması zorunlu kılınırken, prim tahsilatları da 1 Mayıs’2023 tarihine ertelend

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Malatya’da 1 yılda 6 bin depremzede aileye yeni konut yapıldı!

Malatya’da yaklaşık 2 milyar liralık yatırımın hayata geçirildiğini anlatan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 234 bin bağımsız bölümde hasar tespitinin yapıldığını açıkladı.

Doğalgaz ve elektriğe zam!

Doğalgaz fiyatlarına ocak ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı. Elektrik tarifelerinde ise tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere yaklaşık yüzde 6 zam yapıldı.

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak. Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen bölgelerin yenilenmesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk aşamada 4 bin 432 konut yapılmasının planlandığını belirtti...

Malatya Valiliği depremzedelere 6 bin TL kira yardımı yapacak!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada depremzedelere 6 bin lira kira yardımı yapılacağı belirtildi...

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı ne zaman Haberi

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı ne zaman

Malatya'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı, başladı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen 55 firmanın katılması beklenen fuar 7 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Polat, "Bunların bir kısmı ulusal bir kısmı ise uluslararası. Fuarlar kentin gelişmesi, büyümesi ve tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. Malatya'nın gelişmesi ve büyümesi bölge şehirlerinin kalkınmasına da destek oluyor. Geçen yıl 4 bin metrekarelik bir alanda fuarımızı gerçekleştirdik. Fuar alanını yüzde 20 büyüterek, 4 bin 800 metrekare kapalı alanda fuarımızı yapacağız. Ekonomide yaşanan son gelişmelere rağmen fuarımızın büyümesi bizim için sevinç kaynağı" ifadelerini kullandı.

Kayısı festivali ile ilgili soruları yanıtlayan Polat, "Festivali, spor, kültürel etkinlikler ve...