07 / 05 / 2024

6. TURKEY BUILD İstanbul Yapı Fuarı

6. TURKEY BUILD İstanbul Yapı Fuarı

Bu yıl 36. düzenlenen TURKEYBUILD İSTANBUL Yapı Fuarı’nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi 3 stand tasarımına verilen ‘’Altın Mıknatıs’’ ödüllerinde birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu...

Türkiye'nin en değerli 100 markasının 6'sı inşaat şirketi!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. Listede 6 inşaat şirketi bulunuyor.

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Eston Şehir, Cityscape Turkey’de 3 günde 1400 kişi ağırladı. 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Yapı Fuarı'nda 1.250 firma yapı malzemeleri tanıttı!

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar Turkey Build 38. Yapı Fuarı, sektör oyuncularını İstanbul’da ağırladı..

Yapı malzemeleri ihracatında yeni strateji geliştirildi!

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı. İlk uygulaması İstanbul’da Turkey Build 38. Yapı Fuarı'nda gerçekleşti.

Res Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Res Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, M. Ameen Ahmed Ali Hasan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Nisan'da kuruldu.

China Homelife Turkey 3 Haziran'da kapılarını açacak!

Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen China Homelife Turkey, bu yıl da 3-6 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da başlıyor.

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği 37. Turkey Build Fuarı'nı ziyaret etii!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk dedi...

Denizlili inşaat firmaları, Turkey Build İstanbul Fuarı'na katıldı!

İstanbul’da düzenlenen 37. Turkey Build Fuarı'na, Denizli Ticaret Odası'nın (DTO) gerçekleştirdiği bir organizasyonla Denizli’den 30 inşaat firması katıldı. Bu tür organizasyonlarla inşaat sektörüne ivme kazandırılması planlanıyor...

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

URTİM, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Kalıp firması URTİM, Yapı Fuan'nda ( Turkey Build istanbul ) yeni mimlerini tanıtmayı planlıyor. TÜYAP'ta 6-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak fuarın inşaat sektöründen ilgi göreceği tahmin ediliyor.

AGT'nin yeni kapı modeli Block ilk kez İzmir Yapı Fuarı'nda sergilendi!

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT ailesinin yeni üyesi Block fuardan ilk kez sergilendi..

Oğuz Bayazıt Mimarlık Yapı Fuarı'nda ödül aldı!

Oğuz Bayazıt Mimarlık Turkey Build İstanbul’da 2 ödül birden aldı

6. TURKEY BUILD İstanbul Yapı Fuarı Haberi

6. TURKEY BUILD İstanbul Yapı Fuarı

Mimari projeler odağında fark yaratan tasarımlara imza atan Aspen, 36. TURKEY BUILD İstanbul Yapı Fuarı'nda son iki yılda olduğu gibi stand tasarımıyla yine fark yarattı. Her yıl fuarın en başarılı stand tasarımlarına verilen ‘’Altın Mıknatıs Ödülü’’lerinde yine ilk üçe girme başarısını gösteren Aspen, grup şirketi Dendro Parke’yle de birincilik ödülünün sahibi oldu.


Uluslararası birçok katılımcıyla Türk Yapı sektörünün en büyük fuarlarından biri olan ve bu yıl 36. Kez kapılarını açan TURKEYBUILD İstanbul Yapı Fuarı’nda her yıl geleneksel olarak “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri”veriliyor. 2010 ve 2011 yıllarında bu alanda 2 kez 1.lik ödülü bulunan Aspen, bu yıl da fuarın en iyi stand tasarımlarından birine imza atarak ödüle layık görüldü.


Bu yıl Oğuz Bayazıt Mimarlık’tan Yüksek Mimar Atıl Beçin tarafından tasarlanan...