05 / 05 / 2024

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi samsun

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi samsun

TÜYAP’ın Türkiye’de İstanbul, Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır’ın ardından altıncı fuar merkezi olan Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ilk fuar, sektörün renkli ve görkemli fuarlarından Oto Show Fuarı olacak

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

6 soruda Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri!

İmar barışı başvuruları 15 Haziran'da sona eriyor. Bu kapsamda, mevzuata aykırı yapılar için yapı kayıt belgesi alınıyor. Peki, Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri nerelerdir? İşte 6 soruda Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri...

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi samsun Haberi

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi samsun



Türkiye’de fuarcılık sektörünün lideri TÜYAP, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nin işletmesini üstlendi. TÜYAP’ın Türkiye’de İstanbul, Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır’ın ardından altıncı fuar merkezi olan Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ilk fuar, sektörün renkli ve görkemli fuarlarından Oto Show Fuarı olacak. Samsun Oto Show Fuarı 18-23 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.


TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nin açılışıyla ilgili bilgi veren TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde bulunduğu konsorsiyum ile inşaatı üstlendiği Fuar Merkezi’nin işletmesini 1 Ağustos 2014 itibariyle Tüyap Fuarcılık’ın yürüteceğini belirtti.


Ersözlü, “Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm Karadeniz Bölgesinin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına katkıda bulunması hedefiyle fuarlar düzenleyeceğiz. Samsun başta olmak üzere bölgenin üretim, istihdam, ihracatına...