23 / 07 / 2024

7 farklı Bien tasarımı

7 farklı Bien tasarımı

Bien Acıbadem Ceramic Concept bayisinde farklı bir etkinliğe imza attı. Bayi davetlilere 7 farklı Bien tasarımını 7 farklı menü eşliğinde sundu.

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

DS'ten eşit taksitli Mart 2024 kampanyası! İşte DS 7, DS 9 ve DS 4 fiyatları!

Otomotiv devi DS merakla beklenen Mart ayı fiyat listesini açıkladı. İşte farklı kampanyaların sunulduğu DS 7, DS 9 ve DS 4 Mart 2024 fiyat listesi...

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Acun Medya’dan personel alımı ilanı! İşte detaylar!

Acun Medya, resmi kariyer internet sitesi aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının gerekmeyeceği bu alımlar, 7 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurum, bu alımlarla çeşitli projelerde istihdam sağlayacak. İşte KPSS gerektirmeyen o branşlar ve detayları...

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 

İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Türkiye'nin farklı köşelerinden de deprem haberleri geliyor. Peki İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.

Bu ilçelerde oturanlar 7.5'in üzerinde deprem riski! Tam 110 ilçe diri fay hattı üzerinde!

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA), fay hattı geçen ilçeleri açıkladı. 7.5 büyüklüğüne kadar deprem üretebilecek 485 diri fay hattı Türkiye`nin farklı bölgelerinde yer alıyor. MTA'nın diri fay haritasına göre, 110 ilçe fay hattı üzerinde bulunuyor.

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Her mevsim taze meyve ve sebze tüketmek isteyenler için Arçelik, oda sıcaklığından etkilenmeyen ve 4 farklı soğuma teknolojisiyle aylarca gıdalarınızı muhafaza edebileceğiniz 7 çekmeceli dondurucuyu hizmetinize sunuyor.

7 farklı Bien tasarımı Haberi

7 farklı Bien tasarımı

Bien Seramik, 6 Kasım Cuma akşamı Bien Acıbadem Ceramic Concept bayisinde farklı bir etkinliğe imza attı. 17.00’de başlayan renkli etkinlik 21.00’e kadar sürdü. Yaklaşık 100 kişinin katılım gösterdiği akşamda Bien Seramik’e ait 7 farklı konsept ve bu konseptlere uygun yiyecek ve içecekler Bien karoları üzerinde servis edildi. Mimarlar, müteahhitler ve sektör profesyonellerinin katılım gösterdiği etkinlikte birbirinden özel lezzetler canlı müzik eşliğinde sunuldu. Bien Seramik’in Marmol, Viento, Wedding Collection, Country Wood, Organic, Beton, Sultan serilerinin canlı mekanla sergilendiği etkinlikte serilere uygun menüler ikram edildi.


Marmol Serisi için Tiramisu ikram edilirken, Viento serisine uygun Crostini ve Bruschetta çeşitleri, Wedding Collection’da şarküteri ve peynir çeşitleri, Country Wood’a özel Somon Füme, Somon Tartar ve Somon Konfi tercih edildi. Bien’in ödüllü serisi Organic için isteğe...