25 / 05 / 2024

7 kent birleşecek

7 kent birleşecek

Marmara Bölgesi otoyollar ile adeta ring yapılacak bir çember altına alınıyor. Projede İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ var. 7 kenti otobanla birleştirecek proje Marmara'da trafiği rahatlatacak.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Alışveriş yapanlara müjde! Akbank, paynet, paykredi ve juzdan birleşecek! 

Alışveriş yapanlara yenilikçi çözümler sunularken sürpriz bir iş birliği ile ödeme sistemlerinde düzenlemeler yapıldı. Yeni iş birliği Paynet, Akbank, PayKredi ve Juzdan ortaklarından oluşuyor. Bu ortaklar birleşerek müşterilere alışverişlerde kolaylık sağlıyor. 

Aile Bakanlığı 7 ilde KPSS şartlı ve şartsız personel alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İş arayanlara güzel haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Bakanlık tam 7 kent için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Kurban Bayramı tatili kaç gün, ne zaman başlıyor? 2022 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

Kurban Bayramı kaç gün sürecek ve bayram tatili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birleşecek mi? Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu soruları yanıtladı…

Şimdiye kadar hiç duyulmamış dolar yorumu: Bir gecede 7 lira düşecek 9 lira olacak!

Türkiye'de 23-27 Mayıs haftasında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı borsa, altın ve döviz üçlüsü oldu. Dolar 16,30 seviyesini aştı. Doların ibresi şimdilik yükseliş eğiliminde gibi görünse de dövizin bir gecede "7 lira düşeceği " iddia edildi.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

7 bin 500 bina dönüşecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSİAD üyeleriyle yaptığı online toplantıda kent genelinde 7 bin 500 binanın dönüşeceğini dile getirdi. 

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

ENKA Sırbistan’da otoyol inşa ediyor!

ENKA, Sırbistan’da bulunan 112 kilometrelik Morova otoyolunun projelendirme ve yapım çalışmalarını üstlendi. Proje ile Avrupa’nın en önemli ulaşım koridorları arasında yer alan 10. ve 11’inci koridorları birleşecek.

7 kent birleşecek Haberi

7 kent birleşecek

TÜRKİYE'de ulaşımın en fazla yükünü çeken bölge Marmara, ili ise İstanbul. 

Ulaştırma Bakanlığı zaten trafik yükü kendine yeten İstanbul'un diğer şehirlerle transit geçişini yapacak Marmara Bölgesi'ne adeta bir çember otoyolu oluşturuyor. 

Otoyol çemberi ile ring alanı olacak bölge İstanbul'un İçanadolu, Ege ve diğer bölgelerden gelen araçların baskısı altından kurtulacak. 


Yeni güzergah açılacak!


Otoyol ile İstanbul'un diğer şehirlere bağlantısı şehir merkezine uğramadan geçilecek. Böylece İstanbul'un diğer bölgelerden gelen araçlarına yeni bir güzergah açılacak. İstanbul'un içine girilmeden geçildiği bir taransit şehir olacak. 


Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri üzerindeki baskı böylecek Çanakkale Boğazı üzerinde kurulan köprü ve İzmit Asma Köprüsü'nde olacak. Köprüde dairenin deniz kısmındaki alanları bağlaması ile otobanların kesik kısımları tamamlanmış olacak. 


Sakarya'dan Tekirdağ'a kesintisiz otoyol!


İstanbul'a en çok araç yoğunluğunun aktığı aks Kocaeli ve Sakarya yolu...