02 / 05 / 2024

7 kişi gözaltına alındı

7 kişi gözaltına alındı

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde yaşanan rüşvet, kameraya kaydedildi. Belgelenen rüşvet sonucunda 3'ü kamu görevlisi 7 kişiyi gözaltına alındı...

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

O Belediyede arsa satışı kapsamında usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı belirlenen 7 kişi tutuklandı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye'de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ndeki şüpheli işlemle ilgili 4 personeli görevden alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve 7 kişi tutuklandı. 

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Yurt içinde 2 milyon 777 bin kişi göç etti! En az göç alan Ardahan, en az göç veren Bayburt!

Türkiye’de 2021 yılında toplam 2 milyon 777 bin kişi göç ederken, en çok göç alan ve en çok göç veren il İstanbul oldu.

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Ev hayaliyle 30 milyonluk vurgun

İzmir’de vatandaşın ev sahibi olma hayalinden faydalanan 14 kişi Kemalpaşa ilçesinde proje üzerinden ev sahibi olmak isteyen 60 kişiyi yaklaşık 30 milyon lira dolandırdı. Şüphelilerden 13 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

7 kişi gözaltına alındı Haberi

7 kişi gözaltına alındı
Polisin, Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde iş takipçileri üzerinden rüşvetle tapu işlemi yapıldığı ihbarını alması üzerine, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. İş takipçileriyle vatandaş kılığında bağlantı kuran polis ekipleri,  seri numaraları alınmış paralarla Tapu Müdürlüğü'ne giderek rüşvet karşılığında işlem yaptırdı. Rüşveti kameraya kaydeden polisler operasyon düzenledi. Operasyonda; Adapazarı İlçe Tapu Müdür L.T., müdür yardımcısı ile bir memur ve 4 iş takipçisinin bulunduğu 7 kişi gözaltına...