02 / 06 / 2024

70 bin konut üreteceğiz

70 bin konut üreteceğiz

Emeklilerin de konutlarından faydalandıracaklarını söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ'nin kurulduğu 1984'ten 2002'ye kadar 43 bin konut üretilirken, 2002'den 2015 yılına kadar 680 bin konut üretildi" dedi.

İstanbul'un dönüşümü için düğmeye basıldı: İlk etapta 70 bin konut dönüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kentsel dönüşüm planlarını açıkladı. Kentte 600 bini acil, dönüştürülmesi gereken 1.5 milyon konut bulunuyor. Bu kapsamda ilk etapta 70 bin konut dönüşecek. İşte detaylar...

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Merkez Bankası’ndan bankalara çok tartışılacak kredi talimatı! 70 bin liranın üzerinde kredi yok!

Bankalar 70 bin liranın üzerinde kredi vermemeye başladı. Bu doğrultuda, Merkez Bankası’nın ihtiyaç kredilerinde 70 bin lira sınırının, konut kredilerinde ise 250 bin lira sınırının aşılmamasına ilişkin bankalara talimat yolladığı öğrenildi. 

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

Orta gelirliye konut kampanyası çerçevesinde İstanbul'da geliri 120 bin lira, İkinci bölgede ise 70 bin lira olanların ancak konut sahibi olabileceğine dikkat çeken Yıldırım, vadenin katlanması gerektiğini belirtti.

Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 20,4 arttı! 2022 hedefi 70 bin adet! 

MARS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konut sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yabancıya konut satışının ayda yüzde 20,4 yükseldiğine dikkat çeken Bucak, 2022 hedefinin 70 bin olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ön ödemeli konut satışında teslim edilmeyen her konut için 70 bin lira ödenecek!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ön ödemeli konut satışında devir ya da teslim süresinin sözleşme tarihinden itibaren 48 ayı geçmesi halinde teslim edilmeyen her konut için 70 bin TL ceza ödenecek...

Bursa'da 70 bin konut dönüşüme giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aktaş, kent genelinde 70 bin konutun dönüşüme gireceğini söyledi.

2021 Ocak'ta 70 bin 587 konut satıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2021 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37,9 azalarak 70 bin 587 oldu

Konut kredisinde 70 bin liralık avantaj!

Piyasada ortalama yüzde 2.15, en düşük yüzde 1.55 seviyesinde olan konut kredisi faizleri enflasyona endeksli kredide yüzde 1.50’ye indi. 500 bin TL'lik kredide en düşük sabit faizli kredi ile enflasyona endeksli kredi arasındaki fark 70 bin TL.

Esenler’de 40 bin konut metris kışlası arazisine taşınıyor!

Binalarının yüzde 70’i risk altında bulunan ve 500 bin vatandaşın yaşamını sürdürdüğü Esenler’de 40 bin konut metris kışlası arazisine taşınacak. İmara kapalı olan donatı alanları üzerine yapılmış 16 bin konutunda taşınmasını kapsayan dev proje ile Esenler 2 millet bahçesine kavuşacak.

TOKİ bu yıl 70 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 60 bin sosyal konut üreterek geride bıraktıkları 2017 yılının ardından, 2018 yılında da 60- 70 bin arası konut üretmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

70 bin konut üreteceğiz Haberi

70 bin konut üreteceğiz

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Emeklilerimiz için 'Hiç ev sahibi olmayacak' diyoruz ama köyde bağı, bahçesi, evi olan, atadan, dededen kalma hisseli dairesi olan var. Bunları ev sahibi olarak kabul etmiyoruz ve bu emeklilerimizi de konutlarımızdan faydalandıracağız" dedi. Turan, Bartın yalisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında kente geldiğini ve tespit edilen 3 araziyle ilgili incelemelerde bulunacaklarını söyledi.TOKİ binalarının şehrin ayrı bir yerinde olmasının yanında, içerisinde meydanı, caddesi, okullarıyla yeni bir mahalle, yeni bir kasaba kurma düşüncesinde olduklarını ifade eden Ergün Turan, şöyle devam etti:'Yani orada yaşayan insanlar, merkeze gelme ihtiyacı hissetmesinler. Yeni bir şehir dokusu oluşturalım istiyor ve şehir mimarisini de dikkate alarak yeni bir konsept üzerinde ilerliyoruz....