04 / 05 / 2024

8. Çatı ve Cephe Sempozyumu

8. Çatı ve Cephe Sempozyumu

8. Çatı ve Cephe Sempozyumu,çatı sektörünün önde gelen kuruluş ve uzmanları ile akademi dünyasını bir araya getirdi. Sempozyumda çatı ve cephe sektöründeki yeni teknolojik gelişmeler ve uygulamaları ele alındı.

ÇATIDER'den hayati uyarı!

Ankara Numune Eğitim Hastanesi’nin çatısında çıkan ve büyük bir tehlikeye yol açan yangın hakkında açıklama yapan Yavuz, Türkiye’de standartlara uygun malzeme kullanılmayan çok sayıda çatıda yangın riski bulunduğunu belirtti.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Milli Emlak, o ildeki 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Bartın Milli Emlak Müdürlüğü, Bartın ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Bartın Merkez'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

O ildeki 8 arazi ve 2 arsa 8 taksitle satılıyor! Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Kastamonu Tosya Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Kastamonu ili, Tosya ilçesinde yer alan 8 arazi ve 2 arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Kastamonu Tosya'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

7 bin 500, 8 bin ve 8 bin 750 TL emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! Hesaplarınızı kontrol edin!

Emeklilere bankalar tarafından promosyon kampanyaları duyuruldu. Bu kampanyalar, emeklilerin aylıklarını desteklemeyi ve ekonomik şartlarını iyileştirmeyi amaçlıyor. Hangi bankanın ne kadar promosyon sağladığı, SGK-SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ilişkin yapılan duyurularla beraber belli oldu.

Çocuklu annelere ödeniyor: TCKN son hanesi 2, 4, 6, 8, olan ve formu eksiksiz doldura PTT'den para verilecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğum yapan annelere maddi destek sağlıyor. e-Devlet'ten alınan başvurular onaylanınca para PTT'ye yatırılıyor. İşte detaylar....

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirimle satılık arsa ve arazi fırsatı! 

Ordu Milli Emlak Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet, Bayadı ve Kayadibi mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 5 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Ordu'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

8. Çatı ve Cephe Sempozyumu Haberi

8. Çatı ve Cephe Sempozyumu


Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin, çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu, çatı sektörünün önde gelen kuruluş ve uzmanları ile akademi dünyasını bir araya getirdi. 


Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenen ve ana teması ‘Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yangın ile Rüzgâr Güvenliği’ olan 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu’nda konuşan ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, sektörde büyümenin yolunun inovasyondan geçtiğini belirterek şunları söyledi: “Sektör ve akademi iş birliğine önem veriyor, bu doğrultuda önemli adımlar atıyoruz. Çatı

sektörü olarak modern ve iyi üretim yapıyoruz. Batı Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok pazara ihracat yapıyoruz. Bu sektörün başarısını ve inovasyon odaklılığını kanıtlıyor. Bununla birlikte en büyük sorunumuz merpen altı üretim. Biz...